Fordmods Logo

Cant find me FM.... 

 

Page 2 of 2 [ 18 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:00 pm 
Fordmods Junkie
Offline
User avatar

Posts: 11739

Joined: 17th May 2005

Gallery: 11 images

Ride: EL Fairmont, VFR400 racer

Power: 144 rwkw

Location: Melbourne
VIC, Australia

maybe the fm receiver in ur radio is stuffed? sorry i dunno much about it but if ur not getting at least static the receiver or decoder or what ever its called might not receive power internally so no reception or may be broken.....just a suggestion.

and yes i do know how she looks. hahaha

phong =P~

 

_________________

phongus = Post whore 2006
EL XR6 motor, EL ECU + J3 chip, WADE 1673 Camshaft, 3" S/S intake, Pacy 4480, 2.5" Hi flow cat, 2.5" Lukey exhaust.
Max Power = 144.6 rwkw (03/05/2008)

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Mar 15, 2006 11:54 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 44

Posts: 10126

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 4 images

Ride: EF Gli Ghia, XP Fairmont

Location: Perth
WA, Australia

Ugly Igley wrote:
K now...back on topic. Aerial ( not the little mermaid) was plugged in.

If the volume is all the way up you can sometimes catch whispers of the stations.

There is no static either....

Smart a***....:)


hmm sound to me (assuming your radio is ok) you might have a faulty aerial cable ... got another one to try? Not snapped off at the base of the aerial is it ?

 

_________________

Owning 1 of 67612 EF GLi Sedans made
FACT: "Chuck Norris owns the greatest Poker Face of all-time. It helped him win the 1983 World Series of Poker despite him holding just a Joker, a Get out of Jail Free Monopoly card, a 2 of clubs, 7 of spades and a green #4 card from the game Uno."

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Mar 17, 2006 9:57 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 34

Posts: 823

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 9 images

Ride: BF Falcon SR

Location: Perth
WA, Australia

Happy wrote:
Ugly Igley wrote:
K now...back on topic. Aerial ( not the little mermaid) was plugged in.

If the volume is all the way up you can sometimes catch whispers of the stations.

There is no static either....

Smart a***....:)


hmm sound to me (assuming your radio is ok) you might have a faulty aerial cable ... got another one to try? Not snapped off at the base of the aerial is it ?
have the third factory stereo in atm, and FM works fine...

 

_________________

Proud owner of one of very few BF SR manual (June 06 build) :)

Nothing really says thankyou like a dollar in the waistband

[BLEMIN]

http://www.cardomain.com/ride/782173

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sun Dec 17, 2017 12:07 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names