Fordmods Logo

deck cuts certain songs 

 

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

 
 Post subject: deck cuts certain songs
Posted: Mon Oct 19, 2009 8:19 pm 
Smokin em up
Offline

Age: 26

Posts: 218

Joined: 27th Apr 2008

Ride: EF Fairmont

Location: Perth
WA, Australia

hey guys with my alpine IDA-x200 on certain songs with alot of bass and power drain the deck cuts the song and starts it again?
would it be that im running three amps of the one turn on lead
maybe my ipod is screwed or that i dont have a full speed connection jack ?
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: deck cuts certain songs
Posted: Tue Oct 20, 2009 4:13 pm 
Commercial Sponsor
Offline
User avatar

Posts: 71

Joined: 17th Sep 2009

Ride: CH Lancer

Location: Sydney
NSW, Australia

What other gear are you running, as in speakers/subs/amps.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: deck cuts certain songs
Posted: Wed Oct 21, 2009 11:14 am 
Smokin em up
Offline

Age: 26

Posts: 218

Joined: 27th Apr 2008

Ride: EF Fairmont

Location: Perth
WA, Australia

alpine vpower 4channel, vpower mono, vpower 2 channel and kenwood 7x10s in the back and alpine splits in the front with 2 subs
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: deck cuts certain songs
Posted: Wed Oct 21, 2009 7:30 pm 
Commercial Sponsor
Offline
User avatar

Posts: 71

Joined: 17th Sep 2009

Ride: CH Lancer

Location: Sydney
NSW, Australia

Even happens when playing MP3s?
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: deck cuts certain songs
Posted: Thu Oct 22, 2009 6:45 pm 
Smokin em up
Offline

Age: 26

Posts: 218

Joined: 27th Apr 2008

Ride: EF Fairmont

Location: Perth
WA, Australia

its the IDA series from alpine so it can only play stuff from the ipod and radio
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 11, 2017 1:47 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names