Fordmods Logo

Ford Stacker how much? 

 

Page 1 of 1 [ 6 posts ] 

 
 Post subject: Ford Stacker how much?
Posted: Mon Mar 27, 2006 2:44 pm 
Oompa Loompa
Offline

Posts: 46

Joined: 6th May 2005

Location: Canberra
ACT, Australia

How much for a ford stacker for EL mines come up with error code Err 01.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Ford Stacker how much?
Posted: Mon Mar 27, 2006 4:49 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Posts: 2644

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 8 images

Ride: 2007

Location: Mount Annan
NSW, Australia

Peztacular wrote:
How much for a ford stacker for EL mines come up with error code Err 01.
Might just be stuck, lift the lid and see if you can wind the mechanism by hand to get tthe cd out. If not give me a PM I have one that works but is missing the front panel.
Cheers
TW.

 

_________________

BF Fairmont Ghia Series II update.
GQ XR6T ghia patrol.

,======o00o
//__|__|_,\_____\,___
|_/--\'_|'__|_/--\_[]IIII[]
_( o ) )_____( o ) )=o=) )__

Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Mar 30, 2006 9:40 pm 
Fordmods Junkie
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 1000491

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 2 images

Ride: AUXR6 HP With Ducati SupA Bike!

Location: Perth
WA, Australia

dont buy a ford 1

it is a an alpine unit... :)

 

_________________

RIP SCOTT

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Mar 31, 2006 9:01 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 1938

Joined: 10th Nov 2004

Gallery: 31 images

Ride: G6E TURBO

Location: THE DRUITT
NSW, Australia

Disco Frank wrote:
dont buy a ford 1

it is a an alpine unit... :)

Thats right so look out for any alpine stacker unit with M-BUS cables & you should be alright.

 

_________________

MEMBER 1390

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Mar 31, 2006 9:09 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 32

Posts: 637

Joined: 25th Nov 2004

Ride: Toyota Surf, EF Fairmont

Location: Melbourne, Northern Suburbs
VIC, Australia

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Mar 31, 2006 9:08 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 45

Posts: 582

Joined: 20th Nov 2004

Ride: xr6

Location: Brisbane
QLD, Australia

Any M-bus stacker can be used though an adaptor is required which plugs into the factory head unite and the alpine cable plugs into this.
Cheers, Outlawxr6

 

_________________

Do it once, Do it right!!!!!!

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 6:20 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names