Fordmods Logo

Head Unit 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: Head Unit
Posted: Thu Jun 30, 2011 3:21 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 24

Posts: 31

Joined: 16th May 2011

Ride: EF Falcon

Location: Aus
QLD, Australia

Hi there,

I have recently put a new head unit in and the fuse for the head unit keeps blowing.
Does anyone know whats causes this?

Thanks
Nick
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Head Unit
Posted: Thu Jun 30, 2011 4:02 pm 
Fordmods Junkie
Offline
User avatar

Posts: 11738

Joined: 17th May 2005

Gallery: 11 images

Ride: EL Fairmont, VFR400 racer

Power: 144 rwkw

Location: Melbourne
VIC, Australia

nicanic wrote:
Hi there,

I have recently put a new head unit in and the fuse for the head unit keeps blowing.
Does anyone know whats causes this?

Thanks
Nick


...something is shorting out, unplug your battery and re-check all your wiring. Obviously something is shorting causing the fuse to blow.

 

_________________

phongus = Post whore 2006
EL XR6 motor, EL ECU + J3 chip, WADE 1673 Camshaft, 3" S/S intake, Pacy 4480, 2.5" Hi flow cat, 2.5" Lukey exhaust.
Max Power = 144.6 rwkw (03/05/2008)

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 11, 2017 11:06 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names