Fordmods Logo

Headunit Not owrking --> Torubleshoot 

 

Page 1 of 1 [ 7 posts ] 

 
 Post subject: Headunit Not owrking --> Torubleshoot
Posted: Sun Jan 15, 2006 11:20 am 
Technical Contributor
Offline

Age: 31

Posts: 6047

Joined: 12th Nov 2004

Ride: Ford Ef Futura

Location: Perth
WA, Australia

Ok after finally doing all the work on the bodykit and stuff, went to move the car out of the agrage and it doesnt start.

Ok ring RACQ they come out and say its a flat battery. Sweet. They jump start me and the engine kicks over.

But the headunit doesnt turn on.

It was working yesterday, but not now....any ideas? I did pull the fuse that controls he interior lights and stuff out, but I do this all the time without any repurcussions.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Jan 15, 2006 11:25 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 43

Posts: 2705

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 11 images

Ride: 2009 FG XR6 Sedan

Location: Melbourne
VIC, Australia

that same fuse powers the HU, make sure its not blown.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Jan 15, 2006 5:45 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 2396

Joined: 25th Sep 2005

Gallery: 9 images

Ride: Da Maverick & xe ute

Location: Upper FTG. melbourne
VIC, Australia

sounds like a fusey drama :D

 

_________________

Mods: sprint kit, steeda short shift, svo lip, El handles, El Air intake, au xr wheels, lukey cat back, jbl focal and pioneer sterio <--- Sold

Xe ute - Bright green with 302

Da maverick - Straight gas turbo

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Jan 16, 2006 1:31 am 
Technical Contributor
Offline

Age: 31

Posts: 6047

Joined: 12th Nov 2004

Ride: Ford Ef Futura

Location: Perth
WA, Australia

Yeah now thinking I might have blown fuse at the back of the headunit...will check tomorow...I hate having no music!
Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Jan 16, 2006 10:13 pm 
Tyre Shredder
Offline
User avatar

Age: 32

Posts: 330

Joined: 11th Nov 2004

Gallery: 17 images

Ride: BA XR6 turbo

Location: Canberra
ACT, Australia

it may sound stupid but have u pressed the power button it it was run ded then u may need to press power to get it going other wise i would guess fuse

 

_________________

If you think life is bad. Imagine being a egg...you only get laid once, you only get smashed once and the only bird that sits on your face is your mum!

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Jan 17, 2006 12:47 am 
Technical Contributor
Offline

Age: 31

Posts: 6047

Joined: 12th Nov 2004

Ride: Ford Ef Futura

Location: Perth
WA, Australia

Yeah did press power.

Checked all fuses, allf ine.

Puleld it out, jiggled it around a little and now it works fine...weird.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Jan 17, 2006 7:29 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 2396

Joined: 25th Sep 2005

Gallery: 9 images

Ride: Da Maverick & xe ute

Location: Upper FTG. melbourne
VIC, Australia

meh loose connector probably :P seen that before :D gud to see she works tho

 

_________________

Mods: sprint kit, steeda short shift, svo lip, El handles, El Air intake, au xr wheels, lukey cat back, jbl focal and pioneer sterio <--- Sold

Xe ute - Bright green with 302

Da maverick - Straight gas turbo

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 7 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sat Dec 16, 2017 6:52 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names