Fordmods Logo

help, how do i bridge my amp to run two voice coils on sub 

 

Page 3 of 3 [ 33 posts ] Go to page Previous  1, 2, 3

 
Posted: Mon Dec 12, 2005 8:18 am 
Fordmods Audio and Turbo Expert
Offline
User avatar

Age: 37

Posts: 2121

Joined: 14th Dec 2004

Ride: FG Turbo Territoty Ghia

Location: Traralgon
VIC, Australia

Thats the one...

 

_________________


Pro Class
1st Super Tech - Summernats 2007
Australian SQ Champion - Am Show 2004
Australian SQ Champion – Pro Show 2006 & Best of Show
Ford Champion - Melbourne 2004 & 2006
451.5wkw - now SOLD

Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Dec 15, 2005 6:36 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Posts: 1549

Joined: 27th Apr 2005

Gallery: 1 images

Ride: AU Fairmont Ghia

Location: Perth
WA, Australia

yer thats what i did
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Dec 15, 2005 6:44 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Posts: 1380

Joined: 13th Dec 2004

Gallery: 1 images

Ride: BA GT

Location: Perth
WA, Australia

woo hoo
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 3 of 3  [ 33 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 3:28 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names