Fordmods Logo

HELP...lcd light on ef premium sound cd display not working 

 

Page 1 of 1 [ 9 posts ] 

 
 Post subject: HELP...lcd light on ef premium sound cd display not working
Posted: Fri Mar 30, 2007 8:59 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 14

Joined: 30th Mar 2007

Location: Melbourne
VIC, Australia

hi, can anyone help me? i have an ef fairmont ghia and the cd display light, which shows which cd or track is playing, is not lighting up. is that just a globe i can change or alot more complicated then that?

help me please there's nothing more annoying then not knowing what cd or track your on. :cry:
Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Mar 30, 2007 9:09 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 37

Posts: 1500

Joined: 14th Nov 2004

Ride: Falcon

Location: SE Melb
VIC, Australia

If you switch the head unit on and can just see the display, then the illumination bulb has blown.

ASL Logistics in Braeside is a good place to get it looked at.

 

_________________

Instant Karma is gonna get you!

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Mar 30, 2007 9:11 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 14

Joined: 30th Mar 2007

Location: Melbourne
VIC, Australia

the lights for the radio work fine but i cant see the ones for the cd stacker
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Mar 31, 2007 11:12 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 37

Posts: 1500

Joined: 14th Nov 2004

Ride: Falcon

Location: SE Melb
VIC, Australia

Then the illumination bulbs have gone. Can you post a pic of your stereo to show what lights are not working?

 

_________________

Instant Karma is gonna get you!

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: hre's a pic of the sterio
Posted: Sun Apr 01, 2007 5:26 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 14

Joined: 30th Mar 2007

Location: Melbourne
VIC, Australia

hi, here's a pic of the sterio. As you can see from the pic it is only the light on the cd player display which isn't working.

 

 

Attachments:
sterio.gif
sterio.gif [ 114.13 KiB | Viewed 53 times ]
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Apr 01, 2007 5:34 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 37

Posts: 1500

Joined: 14th Nov 2004

Ride: Falcon

Location: SE Melb
VIC, Australia

Then it is the display light that has blown. Radio technician to service.

An illuminated bulb would look like this:

 

 

Attachments:
PIC02185.JPG
PIC02185.JPG [ 100.41 KiB | Viewed 55 times ]

 

_________________

Instant Karma is gonna get you!

Last edited by camh1980 on Sun Apr 01, 2007 5:37 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Apr 01, 2007 5:36 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 14

Joined: 30th Mar 2007

Location: Melbourne
VIC, Australia

ok thanks for that. do i have to go to ASL Logistics or can i try any radio technician?
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Apr 01, 2007 6:19 pm 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 558

Joined: 6th May 2006

Location: cbd melb.
VIC, Australia

if you are handy with electronics, can you change the bulb yourself, or is it too too technical?
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Apr 01, 2007 6:58 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 37

Posts: 1500

Joined: 14th Nov 2004

Ride: Falcon

Location: SE Melb
VIC, Australia

Any radio technician - its a fiddly job.

I have been there and it can be costly if you don't know what you are doing.

 

_________________

Instant Karma is gonna get you!

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 9 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Thu Dec 14, 2017 1:46 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names