Fordmods Logo

Install amp/ sub to factory head unit. 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: Install amp/ sub to factory head unit.
Posted: Thu May 26, 2011 5:02 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 5

Joined: 17th Oct 2010

Ride: EF Fairmont /tickford

Location: newcastle
NSW, Australia

Hey guys this has probably been covered but I couldn't find it. I have Ef fairmont with stacker can I wire a new amp up easily enough or am I better off just getting a new head unit.
I take it there are no RCA out on the factory head unit???
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Install amp/ sub to factory head unit.
Posted: Sun May 29, 2011 10:31 pm 
Oompa Loompa
Offline

Posts: 44

Joined: 28th Sep 2008

Gallery: 12 images

Location: Brisbane
QLD, Australia

Really depends on how keen you are. You can wire a amplifier that has high level inputs and a built in low pass filter (if you are only using it for sub) up to the factory head unit without too much trouble. The easiest way would be to tap into speaker wires going to the rear speakers.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sun Dec 17, 2017 3:31 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names