Fordmods Logo

Noise in amp. 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: Noise in amp.
Posted: Sat Jul 07, 2007 3:27 pm 
Smokin em up
Offline

Age: 35

Posts: 296

Joined: 16th Oct 2006

Ride: 94 EF (OPT20), TF Cortina Ghia

Location: Bendigo
VIC, Australia

OK i know i should be using low inputs and all into my cheap crapy amp but im not im running th high inputs for now. my question is does anyone have a wireing diagram for a noise eliminator to go on the high inputs so i dont have to listen to the engine "whine" all the time over the speakers ( not bad with pcb's and a soldering iron. and too cheap to buy one.). the other thing is that the remote wire on the head deck is always on. even when the head deck is off. but if the ignition is off the amp then turns off. installed hunreds of head decks and amps but never had this problem. help anyone pls.

 

_________________

"Look I found tape, I'm a mechanic now!!!" Mike Teutul

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Jul 13, 2007 8:31 pm 
Smokin em up
Offline

Age: 35

Posts: 296

Joined: 16th Oct 2006

Ride: 94 EF (OPT20), TF Cortina Ghia

Location: Bendigo
VIC, Australia

Will get an RCA cable when can be bothered. but for now no-one has a filter schematic they can post?????? PLS.. some one has to have one

 

_________________

"Look I found tape, I'm a mechanic now!!!" Mike Teutul

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 6:01 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names