Fordmods Logo

Pioneer DEH-P8650MP 

 

Page 1 of 1 [ 14 posts ] 

 
 Post subject: Pioneer DEH-P8650MP
Posted: Thu Nov 22, 2007 5:45 pm 
Stock as a Rock
Offline

Age: 31

Posts: 110

Joined: 15th Mar 2007

Location: Perth
WA, Australia

Hi Guys
Noticed a few of you's have these units.
I purchased one the other day, was in a rush so didnt look to good at it.
Then i noticed no RCA Out :shock:
Rang the guy back his like oh umm well its an extra cable that you gotta get from pioneer.
Hmmm ok i thought.
Today ive rung nearly all the places i can think of - Audiocom, car stereo city, JB Hifi, Alberts.
No luck at all.
Was recommended to ring a place R & I electronics, all i got from the girl on the end was - We dont sell anything!
Yeah riteo, annnwwwwaaaayyyyy my problem is, i want RCA, does anyone know where i can get this cable, or anyone have one they dont use they wanna sell?
Thanks
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Nov 22, 2007 7:07 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 2450

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 1 images

Ride: NL V8 Fairlane

Location: Sydney
NSW, Australia

Erm, I went to see if I could help.. Following website says it has 3 RCA outputs. Maybe you got a dud?

http://www.pioneer.com.sg/storefront/Pr ... Id=2,24,32

 

_________________

There are 10 types of people in this world.
Those who know binary and those who don't.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Nov 22, 2007 7:37 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 28

Posts: 4326

Joined: 30th Oct 2006

Gallery: 18 images

Ride: Envi EF

Location: Grafton
NSW, Australia

you either got the model number wrong, or got jipped.

 

_________________

>>>EF Futura T build<<<

Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Nov 22, 2007 7:49 pm 
Tyre Shredder
Offline

Age: 37

Posts: 383

Joined: 11th Aug 2006

Ride: 6.0L VE Calais-V

Location: Hastings
VIC, Australia

It comes with the head unit when new, he must have lost it.

How about you call Pioneer and get it directly from their spare parts department? :)

The part number of the RCA loom for a DEH-P8650MP is CDE7436.

 

 

Attachments:
RCA-loom.jpg
RCA-loom.jpg [ 19.71 KiB | Viewed 83 times ]

Last edited by Stone on Thu Nov 22, 2007 7:55 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Nov 22, 2007 7:54 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 38

Posts: 1319

Joined: 5th Nov 2004

Ride: 66 Coupe

Location: Perth
WA, Australia

it should come with the deck. Take it back and get them to give you either the cable or a completely different boxed deck
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Nov 22, 2007 7:56 pm 
Tyre Shredder
Offline

Age: 37

Posts: 383

Joined: 11th Aug 2006

Ride: 6.0L VE Calais-V

Location: Hastings
VIC, Australia

It's a 3 year old model, he didn't buy it new!
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Nov 22, 2007 8:05 pm 
Stock as a Rock
Offline

Age: 31

Posts: 110

Joined: 15th Mar 2007

Location: Perth
WA, Australia

Yes sorry, bought it secound hand.
Ive tried ringing pioneer spare parts, and when ever i get the chance its generally after hours their time.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Nov 22, 2007 9:25 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 28

Posts: 4326

Joined: 30th Oct 2006

Gallery: 18 images

Ride: Envi EF

Location: Grafton
NSW, Australia

its removable? wtf?

 

_________________

>>>EF Futura T build<<<

Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Nov 22, 2007 9:41 pm 
Stock as a Rock
Offline

Age: 31

Posts: 110

Joined: 15th Mar 2007

Location: Perth
WA, Australia

Thats what i thought eh
Like wtf why??
Went to JB asked them the guy was like, oh just take the wires and put it into the high input on ur amp, im like naaaaar dont wanna do that.
Went home thought about it, looked at my amp and WTF no high input
Dammm im having no luck here, anyone else help me out?
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Nov 22, 2007 10:08 pm 
Tyre Shredder
Offline

Age: 37

Posts: 383

Joined: 11th Aug 2006

Ride: 6.0L VE Calais-V

Location: Hastings
VIC, Australia

Some people don't use RCA's so being removable helps reduce clutter inside the dash. All the higher end Pioneer models have removable RCA's.

Send them an email if you can't call them during work hours.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Nov 23, 2007 12:11 am 
Getting Side Ways
Offline

Age: 38

Posts: 1319

Joined: 5th Nov 2004

Ride: 66 Coupe

Location: Perth
WA, Australia

maybe try ringing audio image or one of the other main stream pioneer dealers? (ie apart from strathfield, JB etc)
Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Nov 23, 2007 6:42 am 
Fordmods Addict
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 7958

Joined: 1st Jun 2005

Gallery: 13 images

Ride: Falcon

Power: 237 rwkw

Location: Melbourne
VIC, Australia

I sold one of my old decks to a mate of mine with the RCA cable thingo missing, he had no dramas getting it ordered in at a local car audio store.

 

_________________

ED XR8 Sprint - S-Trim, V500, 249rwkw
BF MKII F6 Tornado - 237rwkw

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Nov 24, 2007 12:16 am 
Stock as a Rock
Offline
User avatar

Age: 36

Posts: 197

Joined: 5th Jun 2007

Gallery: 12 images

Ride: AUIII XR6 HP

Power: 137 rwkw

Location: sydney
NSW, Australia

Why not just use RCA convertors from the high out speaker wire. Only costs a few bucks?????

 

_________________

PACEMAKER 4480, SS H/F CAT, 2.5" REDBACK, INTAKE PIPING, K&N PANEL, PIONEER TV

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Nov 24, 2007 8:09 am 
Tyre Shredder
Offline

Age: 37

Posts: 383

Joined: 11th Aug 2006

Ride: 6.0L VE Calais-V

Location: Hastings
VIC, Australia

The quality from a high level to RCA converter isn't as good as direct RCA.

He now has the RCA loom in the mail.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 14 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 2:38 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names