Fordmods Logo

Viscom 5.6 VS5607 Roof Mount 

 

Page 1 of 1 [ 4 posts ] 

 
 Post subject: Viscom 5.6 VS5607 Roof Mount
Posted: Fri Jan 16, 2009 11:48 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 33

Posts: 6746

Joined: 13th Mar 2006

Gallery: 10 images

Ride: NCII Fairlane

Location: Bathurst
NSW, Australia

Hey hey, hoping someone can help me out i purchased a Viscom 5.6 VS5607 Flip down roof mount, the instructions are a bit F uk ED.

Quote:


Notes

1. POSITIVE AND NEGATIVE MUST BE DISTINGUISHED WHILE ELECTRIFYING
FOR NO DAMAGE TO THE UNIT
2. THE UNIT IS OF HIGH PRECISION AND NO HUMIDITY
3. OPEN THE MACHINE IF DISCOVERS THE WORD ISCONTRARY PLEASING TO
PRESS AV KEY TO TURN.
4 THE SURFACE OF LCD MONITOR CANN' T BE CRASHED OR SCRATCHEDBY
HARD OBJECTS
5. DO NOT LEAVE THE UNIT IN A LOCATION OF STRONG LIGHT WHILE USING
FOR THE BEST RESOLUTION AND COLOR.
6. UNPROFESSIONAL CANN' TDISASSEMBLE THE UNIT HIMSELF
7. PLEASE INPLUG THE POWER CORD IF NO USE.



The unit has a white cord with a loom
Ground Wire (black wire)
Door (yellow)
DC+12v (red)

and the also is a what can i call it a plug like a "ps2" connection (computer term not a sony term) male and female and the male side has a loom with two RCA cords

AV1 (yellow RCA)
AV2 (red RCA)
DC+12V wire and fuse (red)
Ground (black wire)

How should i go about installing it, hook both dc+12v's together and run to an accessorie wire and then connect the grounds together and then run them to a ground?

or should i connect the yellow door wire to the interior light loom and connect ground to the left over wire?

any ideas or theroys hoping to install tomorrow or sunday for the kids in the missus car.


The car is a EL and the Head unit is a usa DVD/MP3\VCD\CD\ETC ETC thing.

 

_________________

R.I.P Tobias my son.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Jan 18, 2009 6:33 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 33

Posts: 6746

Joined: 13th Mar 2006

Gallery: 10 images

Ride: NCII Fairlane

Location: Bathurst
NSW, Australia

No One?

so no one has had any experiance with this kind of setup. it doesn't have to be this model cause most of these things are wired the same. i m just a bit confused as why it requires two powers and two grounds in both the unit itself and the lead.

 

_________________

R.I.P Tobias my son.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Jan 18, 2009 10:31 pm 
Tyre Shredder
Offline

Posts: 302

Joined: 1st Jan 2007

Power: 158 rwkw

mine went to a pro installer so i can't help ya sorry!
Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Jan 19, 2009 2:06 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 33

Posts: 6746

Joined: 13th Mar 2006

Gallery: 10 images

Ride: NCII Fairlane

Location: Bathurst
NSW, Australia

jrfttf wrote:
mine went to a pro installer so i can't help ya sorry!


yeah i might have to have a chat to the local autobarn and supply them the parts and go from there

 

_________________

R.I.P Tobias my son.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sat Dec 16, 2017 1:22 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names