Fordmods Logo

au xr8 wont start first time 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: au xr8 wont start first time
Posted: Mon Jan 17, 2011 6:30 am 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 50

Posts: 6

Joined: 8th Jan 2011

Ride: au1 xr8

Location: basildon
Oustide Australia

Hi
just wondering if anyone has any ideas on my starting problem.
when i start the xr8 it always fires & cuts out, second time always starts.
doesn't matter if it is hot or cold.
I had it scaned & had no faults.
Could something just need cleaning or adjusting etc
Any help would be apreciated
regards Lee
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: au xr8 wont start first time
Posted: Tue Jan 18, 2011 12:30 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 27

Posts: 736

Joined: 13th Oct 2009

Gallery: 5 images

Ride: EL XR6

Location: Parramatta
NSW, Australia

Gday mate,
Mine does the same thing on occasion. Has been doing it a couple of times recently.
Other times it'll just kick straight over.
Doesn't sound like anything wrong, just might need to give everything a bit of a clean up.
Throttle body, fuel rail, service.

Cheers

Sam

 

_________________

LOW, LOUD AND LUMPY

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: au xr8 wont start first time
Posted: Wed Jan 19, 2011 6:55 am 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 50

Posts: 6

Joined: 8th Jan 2011

Ride: au1 xr8

Location: basildon
Oustide Australia

Thanks sam
Ill try that when I get a chance
regards lee
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Fri Dec 15, 2017 4:43 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names