Fordmods Logo

Indicator 

 

Page 1 of 1 [ 9 posts ] 

 
 Post subject: Indicator
Posted: Wed Jul 27, 2005 12:25 am 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 2555

Joined: 7th Nov 2004

Location: No Where
NSW, Australia

Just wanted to know... is it a reoccuring problem with EL's when the right or either one of the indicators blink really fast compared to the normal 'blink speed'

Wat the hell causes it??
Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Jul 27, 2005 3:47 am 
Getting Side Ways
Offline

Age: 31

Posts: 442

Joined: 7th Jan 2005

Gallery: 7 images

Ride: EF SERIES II FAIRMONT

Location: ADELAIDE, KLEMZIG
SA, Australia

the most common reason for this happening is when your rear indicator on the same side does not work.have u checked

 

_________________

FORD 1996 EF FAIRMONT ARGON SILVER
18 INCH GT-P WHEELS
POWERCHIP,AWESOME STEREO,MONSTER FLOW POD FILTER
KYB LOWERED SHOCKs & KINGSPRING SUPERLOWS
XTRACTORS 2.5 INCH PIPES HI-FLOW CAT SML STRAIGHT THRU MUFF TWIN TIPS
DBA STREET SERIES SLOTTED ROTORS
*IT'S MY PRIDE & JOY*

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Jul 27, 2005 3:53 am 
Getting Side Ways
Offline

Age: 36

Posts: 7287

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 12 images

Ride: 1994 ED XR8 Sprint

Location: Somewhere in
QLD, Australia

it means one of your indicator bulbs is blown

 

_________________

Banned

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Jul 27, 2005 4:01 am 
Getting Side Ways
Offline

Age: 31

Posts: 3893

Joined: 15th Nov 2004

Gallery: 24 images

Ride: BF MKII V8 Fairmont Ghia

Location: Perth
WA, Australia

or you have a globe with the wrong resistance in causeit to go faster, its quite humerous to watch really :D

and is also defectable, mate passed the pits with the wrong globe in it, blinking extra fast but the guy just told him to replace it.

 

_________________

2007 Steel BF Ghia MKII V8 - 19" GTP's + Superlows

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Jul 27, 2005 12:04 pm 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 2555

Joined: 7th Nov 2004

Location: No Where
NSW, Australia

Interceptor wrote:
it means one of your indicator bulbs is blown


Hrmm... nah all indicators work fine....

Gaz the bulb thats in there now.... used to work fine.... and yeah it is quite humerouse but annoying...
Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Jul 27, 2005 12:19 pm 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 6913

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 4 images

Ride: BF XR6, BF XT Wagon

Power: 197 rwkw

Location: Perth
WA, Australia

Then you have the wrong resistance globe in wrong voltage or whatever.
Turn park lights on and check because you have not got an offset pins or something.
I had a similar problem. Even though all lights worked when you turn park lights on and check again it stuffed up.
Get someone to help you check the lights, let them control the lights and you check.

 

_________________

EL XR8
Timmeh banned himself from being a moderator.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Jul 27, 2005 12:28 pm 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 2555

Joined: 7th Nov 2004

Location: No Where
NSW, Australia

Timmeh wrote:
Then you have the wrong resistance globe in wrong voltage or whatever.
Turn park lights on and check because you have not got an offset pins or something.
I had a similar problem. Even though all lights worked when you turn park lights on and check again it stuffed up.
Get someone to help you check the lights, let them control the lights and you check.


Car's at the panel beaters getting the boot and old battle scar fixed.... will do when get ti back...
Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Jul 27, 2005 12:29 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 36

Posts: 7287

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 12 images

Ride: 1994 ED XR8 Sprint

Location: Somewhere in
QLD, Australia

just out of curiousity, you havent chucked an LED cluster style bulb replacement in there have you?

 

_________________

Banned

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Jul 27, 2005 12:32 pm 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 2555

Joined: 7th Nov 2004

Location: No Where
NSW, Australia

Interceptor wrote:
just out of curiousity, you havent chucked an LED cluster style bulb replacement in there have you?



LoL...... nope....
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 9 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sat Dec 16, 2017 9:06 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names