Fordmods Logo

Another Dash Cluster Question. 


Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 Post subject: Another Dash Cluster Question.
Posted: Sun Jul 08, 2007 3:00 pm 
Smokin em up
User avatar

Age: 30

Posts: 283

Joined: 24th Aug 2005

Gallery: 7 images

Ride: XG Ute

Location: Melbourne
VIC, Australia

Guys i know your all probably sick of it but i came across a tech docco the other day about the various models of dash clusters and how to swap them around, but i cant find it today for the life of me.

My question is if u go from a base model in a ea(i have it in the XG) to the next level up, with the tacho and oil pressure ect do u need to reset the fuel level gauge or anything? or will it all plug up and be the same?
Also will the tacho and oil pressure sensors be active from the wireing harness or do i need to install them myself?

Once again, Cheers guys.



Its On Like Donky Kong!
Dont take life too seriously, coz ur not goana make it out of it alive!
Pain Is Tempory, Glory Is Forever.
Who Dares Wins.

Posted: Sun Jul 08, 2007 3:06 pm 
Getting Side Ways

Age: 32

Posts: 6745

Joined: 13th Mar 2006

Gallery: 10 images

Ride: NCII Fairlane

Location: Bathurst
NSW, Australia

need to replace the oil sender switch and ad a wire to the loom etc yeah read the tech documents explains it all



R.I.P Tobias my son.

Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Tue Oct 25, 2016 2:41 pm All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names