Fordmods Logo

AU > BA Cluster 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: AU > BA Cluster
Posted: Tue Jan 02, 2007 8:31 pm 
Smokin em up
Offline

Posts: 277

Joined: 12th Nov 2004

Gallery: 3 images

Ride: AU - Turbo

Location: Canada
Oustide Australia

Ok I plan to have holidays soon and need something to keep myself entertained over the period.

Is there something (ecu,pcm,bem) that is going to prevent this from working? I feel there has to be something back there in one of the computers that is going to not make this work. Does anyone know of a reason it may not work?

Thanks guys 8-)
Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Jan 02, 2007 10:37 pm 
Smokin em up
Offline

Posts: 277

Joined: 12th Nov 2004

Gallery: 3 images

Ride: AU - Turbo

Location: Canada
Oustide Australia

Well looks like the CAN BUS system has killed my idea :(
Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Jan 02, 2007 10:48 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 32

Posts: 4401

Joined: 25th Mar 2005

Ride: BA XT, BA XR6T, ED Ghia 5.0

Location: Perth
WA, Australia

If you want a (feasible) project like that, why not do a BA sequential-style shifter? A guy on here a while back did that exact conversion in his EA with a BF shifter.

 

_________________

What's the difference between a Holden and a sheep? It's less embarrasing getting out of the back of a sheep..

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 19, 2017 3:30 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names