Fordmods Logo

au console in to ea 

 

Page 1 of 1 [ 4 posts ] 

 
 Post subject: au console in to ea
Posted: Sat May 20, 2006 11:28 am 
Getting Side Ways
Offline

Age: 37

Posts: 499

Joined: 19th Nov 2005

Gallery: 8 images

Ride: el falcon

Location: cranbourne
VIC, Australia

hello has any one put a au console into a ea.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue May 23, 2006 12:17 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 33

Posts: 6746

Joined: 13th Mar 2006

Gallery: 10 images

Ride: NCII Fairlane

Location: Bathurst
NSW, Australia

hey man i am half way through doing it. i have measured the EA console and the AU console and etc just waiting for the local wreckers to get an AU i priced one down newy for 77 dollars for a grey one and yeah

 

_________________

R.I.P Tobias my son.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue May 23, 2006 12:20 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 33

Posts: 6746

Joined: 13th Mar 2006

Gallery: 10 images

Ride: NCII Fairlane

Location: Bathurst
NSW, Australia

try this dude go to this link another post i started a while back, if like i /we can manage this and get pics and s**t would be a lot of intereset

 

_________________

R.I.P Tobias my son.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue May 23, 2006 12:21 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 33

Posts: 6746

Joined: 13th Mar 2006

Gallery: 10 images

Ride: NCII Fairlane

Location: Bathurst
NSW, Australia

http://www.fordmods.com/forums/viewtopic.php?t=26952&highlight=

 

_________________

R.I.P Tobias my son.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 6:24 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names