Fordmods Logo

AU Fairmont S1 Wagon interior fan not working 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: AU Fairmont S1 Wagon interior fan not working
Posted: Sat Sep 06, 2008 5:40 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 39

Posts: 5

Joined: 8th Nov 2004

Ride: AU Fairmont Wagon

Location: Adelaide
SA, Australia

Hi, I'm looking at buying a S1 AU fairmont wagon, 163K kms, one owner etc. However i'm told the heater / air con interior fan has stopped working, any ideas? could it be something simple as a fuse? and has anyone had this happen to them. If the dash has to come out then I'm not really interested in it. Thanks for your help. :?:
Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Sep 17, 2008 10:56 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 39

Posts: 5

Joined: 8th Nov 2004

Ride: AU Fairmont Wagon

Location: Adelaide
SA, Australia

Problem turned out to be not with the fan but the heater, it was the typical climate control problem where the Blend motor wasn't doing its thing properly. I followed the climate control self diagnostic procedure and presto! heater is now working, I then bought the car. Its great as it has the factory Tickford wheels and suspension as well.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 9:29 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names