Fordmods Logo

cruise problem 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: cruise problem
Posted: Sat Jul 08, 2006 8:59 pm 
Stock as a Rock
Offline

Age: 32

Posts: 196

Joined: 11th Nov 2005

Gallery: 1 images

Ride: fairmonnt

Location: Wollongong
NSW, Australia

ok ive got a problem. my cruise control works when the headlights are off. but when i turn on my lights on the cruise wont work. also when i have my lights off and put my foot on the brakes my parkers come on. its an EL fairmont

any help would be good
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:13 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 4093

Joined: 20th Mar 2005

Gallery: 2 images

Ride: 2.0 Turbo VW

Power: 142 rwkw

Location: Seaford State:
VIC, Australia

You have the wrong brake light globes in.

Replace them with 'DUAL' filament ones.

either that or the ones you have installed have 'crosswired themselves'

 

_________________

Carefree, we may not be number one, but we're up there.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Jul 08, 2006 9:48 pm 
Stock as a Rock
Offline

Age: 32

Posts: 196

Joined: 11th Nov 2005

Gallery: 1 images

Ride: fairmonnt

Location: Wollongong
NSW, Australia

thanks mate
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 11:29 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names