Fordmods Logo

EA Instument cluster change analouge to digital 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: EA Instument cluster change analouge to digital
Posted: Sun Jan 01, 2006 10:07 am 
Parts Gopher
Offline

Age: 36

Posts: 56

Joined: 1st Jan 2006

Ride: XF Fairmont Ghia

Location: Blayney
NSW, Australia

I want to change my electronic analogue cluster to the Digital Fairmont Ghia! I'm hoping someone has done this and will tell me if this will work. I hear the plugs are the same, is this true?
The vehicle is a 1990 EA GL Series II

 

_________________

Build it yourself, you'll appreciate it more!

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: cluster
Posted: Sun Jan 01, 2006 11:31 am 
Oompa Loompa
Offline

Posts: 40

Joined: 17th Mar 2005

Location: bligh park
NSW, Australia

not all the plugs are the same the digital dash has an extra plug from memory, i did a full swap of fairmont ghia gear into my fairmont dash climate control, wiring, diff box and engine front suspension, power windows central locking. but if ya get the loom shouldd be right
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Jan 01, 2006 1:32 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 36

Posts: 7287

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 12 images

Ride: 1994 ED XR8 Sprint

Location: Somewhere in
QLD, Australia

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Fri Dec 15, 2017 7:32 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names