Fordmods Logo

eb odo not working 

 

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

 
 Post subject: eb odo not working
Posted: Thu Jul 29, 2010 1:42 pm 
Tyre Shredder
Offline
User avatar

Age: 46

Posts: 302

Joined: 29th Nov 2006

Gallery: 12 images

Ride: au futura

Location: se melbourne
VIC, Australia

have a ed the odo dose not work the rest of the cluster dose any input would be great to get the odo working asap for thr rwc

 

_________________

now have a series 1 au starting the mods slowly
now have a xw wagon to restore

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: eb odo not working
Posted: Thu Jul 29, 2010 2:10 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 49

Posts: 1634

Joined: 8th Jul 2007

Gallery: 21 images

Ride: EL F100 CAPRI XR EF

Power: 234 rwkw

Location: brighton
SA, Australia

u can buy the repair gear from ebay, comes with instructions for around $18
dont go resetting the odo whilst moving, thats what kills them
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: eb odo not working
Posted: Thu Jul 29, 2010 2:20 pm 
Moderator
Offline
User avatar

Age: 40

Posts: 2327

Joined: 6th Oct 2005

Ride: 93EB Fairmont / BA Falcon XR6T

Location: Western Sydney
NSW, Australia

XRfairmont67 wrote:
u can buy the repair gear from ebay, comes with instructions for around $18
dont go resetting the odo whilst moving, thats what kills them


eeeeexactly :mrgreen:

And when you reset the odometer press the button softly.

 

_________________

93 EB II Fairmon8 with 17' EL GT's / Clear indicators / H.I.Ds / Sports exhaust / Lowered 2' / K&N / XR6 ECU.
2004 BA MKI XR6T in Lightning Strike paint / K&N / XR8 bonnet / BF lights and a few tweaks.

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: eb odo not working
Posted: Thu Jul 29, 2010 4:53 pm 
Moderator
Offline

Posts: 14513

Joined: 7th Nov 2004

Ride: ford falcon au3 xr8

Location: a shit suburb in sydney
NSW, Australia

or just dont reset it, i dont!!!
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: eb odo not working
Posted: Thu Jul 29, 2010 9:26 pm 
Tyre Shredder
Offline
User avatar

Age: 46

Posts: 302

Joined: 29th Nov 2006

Gallery: 12 images

Ride: au futura

Location: se melbourne
VIC, Australia

no probs thanks guys will do

 

_________________

now have a series 1 au starting the mods slowly
now have a xw wagon to restore

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 4:25 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names