Fordmods Logo

EF Police Dash 

 

Page 1 of 1 [ 12 posts ] 

 
 Post subject: EF Police Dash
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:11 pm 
Parts Gopher
Offline

Age: 50

Posts: 85

Joined: 23rd Nov 2004

Ride: EF II XR6

Location: Adelaide, Northern
SA, Australia

My speedo is out by 1/2 of a tooth due to diff ratio change, 3.70.
I want to get hold of a police dash if anyone knows where to get them from.
The question is do they bolt straight in or are there modifications that have to be done.?
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:19 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 33

Posts: 5858

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 8 images

Ride: '95 EF's

Location: Leederville
WA, Australia

yous is an XR6? then yep, they'll go straight in without modification. you already have the 2 extra gauges (i.e. oil pressure and battery voltage) so you just need the dash - keep an eye out on ebay for one, or post up in the 'wanted' section on here... :wink:

 

_________________

R.I.P. Scotty

Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Dec 02, 2004 7:37 pm 
Parts Gopher
Offline

Age: 50

Posts: 85

Joined: 23rd Nov 2004

Ride: EF II XR6

Location: Adelaide, Northern
SA, Australia

I need a few more posts before I can put in Wanted, because Im a new member.
But I certainly will when I reach 10 posts.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Dec 03, 2004 6:07 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 32

Posts: 1102

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 3 images

Ride: BA MkII XR6 Ute

Location: Gippsland
VIC, Australia

have a look in the sponsors part under ferntree gully auto salvage they had police clusters

 

_________________

We'll keep our cow s**t in the country, you keep your bull s**t in the city.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Dec 03, 2004 6:56 pm 
Parts Gopher
Offline

Age: 50

Posts: 85

Joined: 23rd Nov 2004

Ride: EF II XR6

Location: Adelaide, Northern
SA, Australia

Thanks
Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Oct 13, 2006 3:07 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 13

Joined: 8th Oct 2006

Ride: AU FALCON

Location: gympie
QLD, Australia

Hi, Just wondering what is the difference between a std cluster and police cluster?
Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Oct 13, 2006 3:08 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 34

Posts: 4307

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 9 images

Ride: EF Falcon XT-T

Location: Mornington Peninsula
VIC, Australia

police cluster is basicaly XR spec with the extra guages.
2km increments on ths speedo
adjustable speedo calibration

 

_________________

FALCN6 - EF GLi Turbo, 20" Rims, Air Bag Suspension, Straight LPG, 225rwkw
DTHWGN - EA GL Wagon, LTD Interior, Satin Black, 5.0, Turbo
RACER - EF Futura , 5.0, 5 Speed
PROJECT - 83 Thunderbird, Lowered, 18" Billet Wheels
DAILY - BA Fairmont Ghia 5.4 3V

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Oct 13, 2006 3:12 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 28

Posts: 5889

Joined: 2nd Mar 2006

Gallery: 5 images

Ride: '14 Grand Cherokee

Location: Port Lincoln
SA, Australia

woah!! grave digger!!! :P

 

_________________

11/93 ED OPT20 GLi | Full Boat Spec

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Oct 13, 2006 3:21 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 13

Joined: 8th Oct 2006

Ride: AU FALCON

Location: gympie
QLD, Australia

Just by chance, would you know the code for the radio in an AU?
Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Oct 13, 2006 7:05 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 32

Posts: 1679

Joined: 9th Jul 2005

Gallery: 8 images

Ride: BA XR6 TURBO

Location: Newcastle
NSW, Australia

u can just go to ford and get a thing to correct the speedo for a few bucks
Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Oct 13, 2006 7:19 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 28

Posts: 1135

Joined: 27th Oct 2005

Gallery: 3 images

Location: SA
SA, Australia

Syncro wrote:
Just by chance, would you know the code for the radio in an AU?


thayre all different. go to ford give them your vin number and they will tell you. or if u have the owners manual it will be in the back maybe
Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Oct 13, 2006 7:43 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 13

Joined: 8th Oct 2006

Ride: AU FALCON

Location: gympie
QLD, Australia

Thank you Fairmont 599 but since then it has been played with and now instead of code in the display it says err. now i'm really stumped.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 12 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 19, 2017 4:15 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names