Fordmods Logo

EL Climate Control-problem 

 

Page 1 of 1 [ 4 posts ] 

 
 Post subject: EL Climate Control-problem
Posted: Fri Apr 18, 2008 9:20 pm 
Stock as a Rock
Offline

Age: 30

Posts: 159

Joined: 3rd Dec 2004

Ride: NL FAIRLANE

Location: Adelaide
SA, Australia

Hey Guys,

Im having a problem with my climate control..

The LCD Display bulb does not light up.. i have tried changing with a new bulb but still no luck. The other two bulbs light up fine just the lcd one does not..

Any ideas what could be the problem?

Thanks
Daniel
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: climate
Posted: Sat Apr 19, 2008 9:19 pm 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 652

Joined: 31st Aug 2007

Gallery: 1 images

Ride: 08 BF Ghia

Location: Melbourne
VIC, Australia

Try looking at the metal contacts the hold bulb into place. Also make sure that you push it right in and twist properly when inseting to climate rear. Check wires. Good Luck
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Apr 19, 2008 11:47 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 37

Posts: 512

Joined: 7th Mar 2006

Ride: Falcon GLI

Location: Perth
WA, Australia

also could be ur luck and the new bulb is also broken
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Apr 20, 2008 12:04 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 36

Posts: 613

Joined: 5th Aug 2007

Location: Ararat
VIC, Australia

MINE DONE THIS 2 AFTER i REPLACED BULBS........
a little tap on the screen fixed mine. (lol)

 

_________________

EF Ghia 5L V8
BAMk2 XR8 Velocity/Cobra 19's

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sun Dec 17, 2017 6:05 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names