Fordmods Logo

Headlight Alarm 

 

Page 1 of 1 [ 4 posts ] 

 
 Post subject: Headlight Alarm
Posted: Mon Sep 22, 2008 9:44 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 30

Posts: 3184

Joined: 8th Nov 2004

Gallery: 6 images

Ride: EF Falcon

Location: Townsville
QLD, Australia

Hey hey,

I installed a trip computer into the EF the other week and since then i have noticed that the headlight alarm no longer works. (ie: when you turn the car off with the headlights on)

did anyone else notice this? is it coincidence and something else carked it? am i missing something obvious?

I was playing around with the high beam trigger cable from the combo switch at the same time, but i doubt that has anything to do with it as everything there works properly

its annoying cause i know i will leave them on and flatten the battery some time soon!! :lol: :(

 

_________________

Nicco's M112 Blown, T-56 equipped EF
forums/viewtopic.php?t=68319

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Sep 22, 2008 9:57 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 27

Posts: 1998

Joined: 31st Dec 2007

Gallery: 9 images

Ride: xc wag's, tnklane wag's

Location: Munruben
QLD, Australia

Wasn't an issue when I did it, maybe conscidence, or shorted something else when adding the wire, did you change the instrument cluster plug, or just tap the wire in.

 

_________________

Signature removed by moderator.signature must not exceed 120x500 pixles

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Sep 22, 2008 10:35 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 28

Posts: 4326

Joined: 30th Oct 2006

Gallery: 18 images

Ride: Envi EF

Location: Grafton
NSW, Australia

Yeh thats not meant to happen.....

 

_________________

>>>EF Futura T build<<<

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Sep 22, 2008 10:49 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 30

Posts: 3184

Joined: 8th Nov 2004

Gallery: 6 images

Ride: EF Falcon

Location: Townsville
QLD, Australia

hrmm... okay then, does anyone know where i should be looking?

i added the wire to the existing plug. i dont think i shorted anything out. maybe thats worth looking into.

the speaker on the back of the cluster still works cause the overspeed alarm beeps.

actually, as i think about it now, the warning light on the cluster for lights on doesnt illuminate when i turn the lights on with the engine off either... :?

i might look into that over the weekend and see if there is a cable that is damaged at all

 

_________________

Nicco's M112 Blown, T-56 equipped EF
forums/viewtopic.php?t=68319

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 18, 2017 6:36 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names