Fordmods Logo

Headlight Problem... 

 

Page 1 of 1 [ 10 posts ] 

 
 Post subject: Headlight Problem...
Posted: Sat Nov 08, 2008 6:35 pm 
Moderator
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 4653

Joined: 5th Nov 2004

Ride: Drives Like Fun

Power: 318 rwkw

Location: Melbourne Interior: Cappucino Exterior: Sparkling Burgundy
VIC, Australia

Hi All,

Low beams are fine...high beams are fine...normal beams don't come on at all...have checked fuses and relays (fuse panel under dash on driver side) and the ones near the airbox (there are four of them)...is there anything else I am missing out ?

Any help appreciated :)
Steve

 

_________________

Vic Cruises & Events

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Nov 08, 2008 6:44 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 45

Posts: 3763

Joined: 25th Nov 2004

Gallery: 6 images

Ride: EFII 5.8 NOS TerroristGhia

Power: 274 rwkw

Location: Sydney Australia
NSW, Australia

I take it you mean parkers work, high beam works but low beam doesnt??
Blown globes both sides maybe???
Brett

 

_________________

The Terrorist ED Retired due to RUST.
The TerrosistGhia, EF Ghia 351 EFI 5 Speed.
Millennium Falcon, Sleeper EL DOHC 6 Speed Manual EFI LPG
Member#1131
I didn't Vote for Multiculturalism, DID YOU!!!

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Nov 08, 2008 7:25 pm 
Moderator
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 4653

Joined: 5th Nov 2004

Ride: Drives Like Fun

Power: 318 rwkw

Location: Melbourne Interior: Cappucino Exterior: Sparkling Burgundy
VIC, Australia

TerroristGHIA wrote:
I take it you mean parkers work, high beam works but low beam doesnt??
Blown globes both sides maybe???
Brett


Howdy Brett,

That's what I considered...but thought it was a bit coincidental...checked both sides and they're ok...one thing I am thinking is maybe it's the switch inside the car.

Will investigate further and keep this thread updated :)

 

_________________

Vic Cruises & Events

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Nov 08, 2008 7:29 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 35

Posts: 2196

Joined: 8th Nov 2004

Ride: EL Ghia - XF Ego 302 Clevo

Location: Shit Creek
WA, Australia

check ya fuses champ!

 

_________________

Team EGO

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Headlight Problem...
Posted: Sat Nov 08, 2008 7:34 pm 
Moderator
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 4653

Joined: 5th Nov 2004

Ride: Drives Like Fun

Power: 318 rwkw

Location: Melbourne Interior: Cappucino Exterior: Sparkling Burgundy
VIC, Australia

champ wrote:
...have checked fuses and relays (fuse panel under dash on driver side) and the ones near the airbox (there are four of them)...is there anything else I am missing out ?

 

_________________

Vic Cruises & Events

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Nov 08, 2008 7:47 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 30

Posts: 2337

Joined: 25th Apr 2008

Ride: Boxcar Love

Location: Brisbane
QLD, Australia

Mine did similar recently, and turned out to be the switch inside the combination swtich.

 

_________________

Commodore australia's favorite car??? What a load of s**t
Image

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Nov 08, 2008 7:54 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 37

Posts: 4093

Joined: 20th Mar 2005

Gallery: 2 images

Ride: 2.0 Turbo VW

Power: 142 rwkw

Location: Seaford State:
VIC, Australia

If you cant fix it, pit nismo stickers on the car, led washers and drive with 8000k high beams on.

 

_________________

Carefree, we may not be number one, but we're up there.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Nov 08, 2008 7:55 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 29

Posts: 1434

Joined: 14th Jul 2008

Gallery: 1 images

Ride: Falcon EF Gli

Location: Melbourne
VIC, Australia

PIMP_LTD wrote:
Mine did similar recently, and turned out to be the switch inside the combination swtich.


Yeah could be the switch inside.

 

_________________

AsIzZy

My Build Thread:
post994940.html#p994940

For Sale Thread 1
forums/viewtopic.php?t=70845&highlight=

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Nov 08, 2008 11:06 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 35

Posts: 2196

Joined: 8th Nov 2004

Ride: EL Ghia - XF Ego 302 Clevo

Location: Shit Creek
WA, Australia

hahah how the hell did i miss that

 

_________________

Team EGO

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Nov 21, 2008 2:26 pm 
Moderator
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 4653

Joined: 5th Nov 2004

Ride: Drives Like Fun

Power: 318 rwkw

Location: Melbourne Interior: Cappucino Exterior: Sparkling Burgundy
VIC, Australia

Krytox wrote:
If you cant fix it, pit nismo stickers on the car, led washers and drive with 8000k high beams on.


LOL :P

Ok...eventually traced it down to a dodgy relay...after initial diagnosis I didn't think it was because I could hear it clicking when the switch was turned on etc.

 

_________________

Vic Cruises & Events

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 10 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Fri Dec 09, 2016 10:59 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names