Fordmods Logo

HELP!!!! Indicators not working at alll 

 

Page 1 of 1 [ 6 posts ] 

 
 Post subject: HELP!!!! Indicators not working at alll
Posted: Sat May 08, 2010 6:55 pm 
Parts Gopher
Offline

Age: 31

Posts: 92

Joined: 9th Nov 2004

Gallery: 4 images

Ride: EL Fairmont

Location: Perth
WA, Australia

Hi Guys
Got in my car today and opened it up and the indicators flashed as they do(central locking) then went to turn right and indicator didnt work tried left same thing and also hazards anyone got any ideas

thanks
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: HELP!!!! Indicators not working at alll
Posted: Sat May 08, 2010 10:29 pm 
Smokin em up
Offline

Posts: 258

Joined: 30th Dec 2007

Location: cairns
QLD, Australia

You have probably blown a fuse ,so ,check your fuses first and if you have a f@@@ fuse replace with 1 of the same rating and then check your trailer plug wiring if you have a trailer plug.That is the 1st place I always look.Then let us know how you got on.Cheers Kevman.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: HELP!!!! Indicators not working at alll
Posted: Sat May 08, 2010 10:31 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 49

Posts: 1634

Joined: 8th Jul 2007

Gallery: 21 images

Ride: EL F100 CAPRI XR EF

Power: 234 rwkw

Location: brighton
SA, Australia

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: HELP!!!! Indicators not working at alll
Posted: Mon May 10, 2010 8:43 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 43

Posts: 732

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 1 images

Ride: LTDHO

Location: South eastern
VIC, Australia

Could also be the hazzard switch, my EB did it.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: HELP!!!! Indicators not working at alll
Posted: Mon May 10, 2010 1:54 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 22

Posts: 613

Joined: 13th Mar 2010

Ride: EF Falcon Monti

Location: Central Coast
NSW, Australia

Like XRFairmont67 said, it could be your flasher relay in your inside fuse box, open the cover then look at the relays to your left then look at the top-left relay,that is your indicator relay, buy a new one and replace andsee what happenes

 

_________________

BANNED USER

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: HELP!!!! Indicators not working at alll
Posted: Mon May 10, 2010 1:54 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 22

Posts: 613

Joined: 13th Mar 2010

Ride: EF Falcon Monti

Location: Central Coast
NSW, Australia

Like XRFairmont67 said, it could be your flasher relay in your inside fuse box, open the cover then look at the relays to your left then look at the top-left relay,that is your indicator relay, buy a new one and replace andsee what happenes

 

_________________

BANNED USER

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 10:01 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names