Fordmods Logo

help! no dash lighting! 

 

Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 
 Post subject: help! no dash lighting!
Posted: Wed Jan 09, 2008 11:00 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 8

Joined: 21st Dec 2007

Location: melbourne
VIC, Australia

Hi!

After reading the thread about the control lamp fuse, I thought i'd put in my own little problem for some input.

I recently did the neon blue dash conversion and was working fine up to yesterday. I also replaced the ignition light into an LED as well.

Came back today and the dash was barely on. All intoerior lights are fine, as is the ignition light switch.

I suspect maybe a blown fuse - But the dash is actually on, albeit very, very dim, to the point of almost not on. Also there would be a small ticking noise coming from the dash (?) (not too sure where this is coming from). The odo light is also fine. Radio lights are also barely on, but plays normally.

Puzzled....!?.....will go out and have a look tomorow, but would be happy for some opinions, before pulling dash apart again in tomorrow's 41 degree heat (ouch)

cheers!
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Thu Dec 14, 2017 1:38 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names