Fordmods Logo

high siries cluster question 

 

Page 3 of 3 [ 36 posts ] Go to page Previous  1, 2, 3

 
Posted: Tue Feb 20, 2007 6:49 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 37

Posts: 575

Joined: 5th Nov 2004

Ride: EF

Location: Wodonga
VIC, Australia

Where did you get the plugs, and could you get me some?
Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Feb 20, 2007 6:58 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 4093

Joined: 20th Mar 2005

Gallery: 2 images

Ride: 2.0 Turbo VW

Power: 142 rwkw

Location: Seaford State:
VIC, Australia

Then the safest and easiest way is a mini terminal block.
make sure you fold and solder the ends to get a positive connection.

 

_________________

Carefree, we may not be number one, but we're up there.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Feb 20, 2007 8:25 pm 
Tyre Shredder
Offline
User avatar

Age: 46

Posts: 302

Joined: 29th Nov 2006

Gallery: 12 images

Ride: au futura

Location: se melbourne
VIC, Australia

nar tjb45 sorry was the only 1 they had had fun trying to chase it up muself after many phone calls.
so krytox it is ok to do what im guna do just cut and re solder to same colourd wires to each other on the new plugs yer ? i got heat shrink and all that im handy with a solder iron if all ok guna go do it all now

 

_________________

now have a series 1 au starting the mods slowly
now have a xw wagon to restore

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Feb 20, 2007 8:50 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 4093

Joined: 20th Mar 2005

Gallery: 2 images

Ride: 2.0 Turbo VW

Power: 142 rwkw

Location: Seaford State:
VIC, Australia

Colors will be different in some places.
even if it is EF/NF/DF or EL/NL/DL

just copy the wiring diagram from: http://www.fordmods.com/forums/documents.php?doc=14

 

_________________

Carefree, we may not be number one, but we're up there.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Feb 20, 2007 11:15 pm 
Tyre Shredder
Offline
User avatar

Age: 46

Posts: 302

Joined: 29th Nov 2006

Gallery: 12 images

Ride: au futura

Location: se melbourne
VIC, Australia

snap the resistor worked but the wire was a white 1 on pin 16 not black/white but anyway its all works now cheers and thanks to all just have to get door sensors now but that can be next week

 

_________________

now have a series 1 au starting the mods slowly
now have a xw wagon to restore

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Feb 20, 2007 11:37 pm 
Stock as a Rock
Offline
User avatar

Age: 39

Posts: 124

Joined: 5th Apr 2006

Gallery: 3 images

Ride: FB wagon

Location: adelaide
SA, Australia

I have access to those types of plugs.I work for a ford wrecker. email me and i will see what i can do for you
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 3 of 3  [ 36 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 9:01 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names