Fordmods Logo

indicator issue (got me f***ked) PLEASE HELP 

 

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

 
 Post subject: indicator issue (got me f***ked) PLEASE HELP
Posted: Wed Jun 10, 2009 1:48 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 31

Posts: 996

Joined: 9th Aug 2005

Ride: BA XR6T ute

Location: frankston
VIC, Australia

last night i did the led dash conversion... today i hopped in my car and indicaters didnt work, thinking it may be the flasher i bought a new 1... still nothing

i found the turn lamp fuse was blown so i replaced it,

left indicater works fine

right indicater and hazzards cause flasher to buzz bad and if left buzzing will blow the flasher unit and fuse

PLEASE HELP
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: indicator issue (got me f***ked) PLEASE HELP
Posted: Wed Jun 10, 2009 2:13 pm 
SA Cruise Moderator
Offline
User avatar

Age: 30

Posts: 1870

Joined: 14th Apr 2006

Ride: 1993 EBll xr6, 2003 ba xt

Power: 150 rwkw

Location: Whyalla
SA, Australia

i had the same problem two days ago mine turned out to be a indicator globe wasent in the holder propley.

 

_________________

Owning 1 of 84,847 ebII.
2x clarion subs 1200w, 1x clarion amp 400w, pioneer headunit, 16x8 roh reflex.
Clear side, front indicators, White dials, trip computer, boot spoiler, K & N air filter.
35% tint, paint code (z) stark white, 3" crome nudge bar, Xh snorkle

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: indicator issue (got me f***ked) PLEASE HELP
Posted: Wed Jun 10, 2009 2:36 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 31

Posts: 996

Joined: 9th Aug 2005

Ride: BA XR6T ute

Location: frankston
VIC, Australia

just checked all globes and also pulled them out 1 by 1 and checked buzz continues

also removed cluster buzz continues
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: indicator issue (got me f***ked) PLEASE HELP
Posted: Wed Jun 10, 2009 3:29 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 31

Posts: 996

Joined: 9th Aug 2005

Ride: BA XR6T ute

Location: frankston
VIC, Australia

just noticed something else... sometimes the right indicator lights come on but very dim and dont flash then fuse blows
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: indicator issue (got me f***ked) NOW FIXED
Posted: Wed Jun 10, 2009 3:41 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 31

Posts: 996

Joined: 9th Aug 2005

Ride: BA XR6T ute

Location: frankston
VIC, Australia

GET THIS s**t!!!

i disconnected the horn wire that i had to modify from day 1 and for some reason the indicators work now wtf???
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sat Dec 16, 2017 9:25 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names