Fordmods Logo

No cruise after installing a speedo corrector 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: No cruise after installing a speedo corrector
Posted: Tue Aug 12, 2008 8:12 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 108

Posts: 927

Joined: 27th Sep 2007

Location: Adelaide
SA, Australia

I installed my speedo corrector and now my cruise control doesnt set the speed,only the light on the dash works.
Has any one had this problem?
I have used pin 4 and 5 (both white) and left the 5 pin disconnected on the plug and have joined 4 and 5 together with the input signal of the corrector, and connected the output of the corrector to the 4 pin on the plug.

 

_________________

165 Killer Wasps all packaged in a green kmart car, almost an explorer in a way...

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Aug 13, 2008 7:48 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 108

Posts: 927

Joined: 27th Sep 2007

Location: Adelaide
SA, Australia

All fixed now :wink:
I needed to run a wire to cruise module and bypass the corrector 8-)

 

_________________

165 Killer Wasps all packaged in a green kmart car, almost an explorer in a way...

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Fri Dec 15, 2017 12:30 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names