Fordmods Logo

Problem solved 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: Problem solved
Posted: Fri Sep 30, 2005 9:31 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 31

Posts: 11103

Joined: 15th Nov 2004

Ride: AU III XR8 Pursuit 250 ute

Location: Hobart
TAS, Australia

I just tried mine and they didn't light up very bright at all. Just wondering how everyone else went?
As far as I know the globes in the cluter are the original ones, still have the silicone sleeve over them. Might try removing it and seeing if they light up brighter then.

EDIT: Problem solved, forgot to turn the light brightness switch back up after having it on low when I ran LEDs.

 

_________________

Heaps of performance EF/L parts for sale, including supercharged VCT motor!

2002 Ford AU Series III Falcon XR8 Pursuit 250 ute - 5.6L of V8 Windsor!

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Problem solved
Posted: Fri Sep 30, 2005 11:59 pm 
Fordmods Junkie
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 1000491

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 2 images

Ride: AUXR6 HP With Ducati SupA Bike!

Location: Perth
WA, Australia

twr7cx wrote:

EDIT: Problem solved, forgot to turn the light brightness switch back up after having it on low when I ran LEDs.


s**t! :lol:

 

_________________

RIP SCOTT

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 11:17 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names