Fordmods Logo

Problems with the install of trip computer to EL 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: Problems with the install of trip computer to EL
Posted: Mon Jul 23, 2007 7:07 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 1

Joined: 9th Jun 2007

Location: Corowa
NSW, Australia

Hello just wondering if any one has had a similar problem. I have installed the trip computer as per the details in another post . Trip meter works but now my Kilometres has stopped being displayed can anyone help?
Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Jul 24, 2007 12:10 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 28

Posts: 512

Joined: 6th Feb 2006

Gallery: 3 images

Ride: BA Falcon Classic

Location: Perth
WA, Australia

did you cut or short out the LCD illumination wires while u were connecting the data line? that or the LCD light.

 

_________________

When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Jul 24, 2007 1:21 am 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 4093

Joined: 20th Mar 2005

Gallery: 2 images

Ride: 2.0 Turbo VW

Power: 142 rwkw

Location: Seaford State:
VIC, Australia

ok, umm

Trip computer works?

Odometer has stopped on the dash? most likely the common globe.

or..... you killed something.

 

_________________

Carefree, we may not be number one, but we're up there.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Fri Dec 15, 2017 12:01 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names