Fordmods Logo

Replacing instrument cluster? 


Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 Post subject: Replacing instrument cluster?
Posted: Sun Jun 11, 2006 12:54 pm 
Stock as a Rock
User avatar

Age: 27

Posts: 172

Joined: 12th Apr 2006

Gallery: 10 images

Ride: BA Falcon

Location: Adelaide
SA, Australia

i have an EA, and don't like the instrument cluster (the one without the tacho) and i was wondering if a cluster from an AU or BA will fit in my dash? does anybody know?



2002 BA XT: Painted calipers, K&N pod filter, Pioneer head unit, Fusion sub and amp, driving lights, spoiler, 19" rims, twin 2.25" exhaust with quad tips.

Soon to come... Pacemaker Extractors, supercharger.

Posted: Sun Jun 11, 2006 1:25 pm 
Getting Side Ways
User avatar

Age: 43

Posts: 10126

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 4 images

Ride: EF Gli Ghia, XP Fairmont

Location: Perth
WA, Australia

no they won't ...



Owning 1 of 67612 EF GLi Sedans made
FACT: "Chuck Norris owns the greatest Poker Face of all-time. It helped him win the 1983 World Series of Poker despite him holding just a Joker, a Get out of Jail Free Monopoly card, a 2 of clubs, 7 of spades and a green #4 card from the game Uno."

Posted: Sun Jun 11, 2006 5:27 pm 
Technical Contributor

Age: 30

Posts: 6047

Joined: 12th Nov 2004

Ride: Ford Ef Futura

Location: Perth
WA, Australia

Like Happy said, no.
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Tue Oct 25, 2016 2:58 am All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names