Fordmods Logo

Trip computer install problem. EB2. 


Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 Post subject: Trip computer install problem. EB2.
Posted: Tue Oct 02, 2007 7:58 pm 
Stock as a Rock

Posts: 147

Joined: 9th Mar 2006

Location: melbourne
VIC, Australia

Hi guys

Just finished putting in a Trip computer into an EB2 gli.

Now the range to empty works, but the first 2 ones ( the instant and average) are reading 99. I havent taken it for a drive yet as the car shouldnt be driven yet. But will that change after a while? Or have i screwed up a wire?

Posted: Tue Oct 02, 2007 8:02 pm 
Getting Side Ways
User avatar

Posts: 653

Joined: 2nd May 2006

Gallery: 1 images

Ride: FG G6E Turbo

Location: Melbourne
VIC, Australia

go through the tech doc and double check all the wiring if you are unsure



FG G6E Turbo
Grandpa Spec!

Last edited by bArNsY on Tue Oct 02, 2007 8:07 pm, edited 1 time in total.

Posted: Tue Oct 02, 2007 8:04 pm 
Fordmods Addict
User avatar

Age: 30

Posts: 7958

Joined: 1st Jun 2005

Gallery: 13 images

Ride: Falcon

Power: 237 rwkw

Location: Melbourne
VIC, Australia

The instant will read 99 while idling and not moving.



ED XR8 Sprint - S-Trim, V500, 249rwkw
BF MKII F6 Tornado - 237rwkw

Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Sat Oct 22, 2016 7:41 am All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names