Fordmods Logo

trip computer not working 100% 

 

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

 
 Post subject: trip computer not working 100%
Posted: Sun Feb 17, 2008 7:29 pm 
Tyre Shredder
Offline
User avatar

Age: 28

Posts: 354

Joined: 11th Dec 2007

Ride: ED Futura Classic & EF Futura SW

Location: Scummers
VIC, Australia

i just finished installing a trip computer into my EF... it was a real b**ch and the heat inside the car didnt help :( Any way the O/Speed and fuel function seem to work fine but i cant set the clock. i hold on the reset button then press the left or right button to set the hrs but "SET" just keeps flashing on the screen.

Any help would be great.
Cheers.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Feb 17, 2008 7:56 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 27

Posts: 1998

Joined: 31st Dec 2007

Gallery: 9 images

Ride: xc wag's, tnklane wag's

Location: Munruben
QLD, Australia

haha, that "set", just flashing over and over taunting you as if "whats wrong it should be easy". :lol:
I just figured I ended up leaving it, I nearly set it once, but got the hours wrong and couldn't get it again. :lol:

 

_________________

Signature removed by moderator.signature must not exceed 120x500 pixles

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Feb 17, 2008 8:01 pm 
Tyre Shredder
Offline
User avatar

Age: 28

Posts: 354

Joined: 11th Dec 2007

Ride: ED Futura Classic & EF Futura SW

Location: Scummers
VIC, Australia

what buttons did you press to even set it?
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Feb 17, 2008 8:31 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 27

Posts: 1998

Joined: 31st Dec 2007

Gallery: 9 images

Ride: xc wag's, tnklane wag's

Location: Munruben
QLD, Australia

I'm not sure, I was playing around with a bunch of combination, when i got it i tried it again but it failed, hence my post, that set is still flashing on my dash. :lol:

hmm, maybe i should just go and take it out and refit it at 12:00am tonight. :lol:

 

_________________

Signature removed by moderator.signature must not exceed 120x500 pixles

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Feb 17, 2008 8:52 pm 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 6913

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 4 images

Ride: BF XR6, BF XT Wagon

Power: 197 rwkw

Location: Perth
WA, Australia

it is a pig to muck around with. You have to press them at the same time not hold one and then press the other.
Thats what I remember from my Fairmont Ghia.

 

_________________

EL XR8
Timmeh banned himself from being a moderator.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 11, 2017 1:59 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names