Fordmods Logo

trip computer......what the!!!! 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: trip computer......what the!!!!
Posted: Mon Mar 05, 2007 6:26 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 55

Posts: 4

Joined: 31st Jan 2007

Ride: Gli wagon

Location: adelaide
SA, Australia

l recently installed a trip computer in my 95 GLi,and it worked great,then l installed a fairmont cluster and the computer wouldnt set the time but the other functions worked okay,so l swapped the clusters over again but still the same problem,all the time display shows is an ''elasped 'time since having power reconected,the "set"icon flashes continuosly now.Any ideas anybody?
Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Mar 05, 2007 8:59 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 37

Posts: 1339

Joined: 7th Nov 2004

Gallery: 3 images

Ride: FGX G6ET

Location: Worrigee
NSW, Australia

Is SET is flashing...trying setting the time..?
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: trip computer......what the!!!!
Posted: Tue Mar 06, 2007 7:26 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 55

Posts: 4

Joined: 31st Jan 2007

Ride: Gli wagon

Location: adelaide
SA, Australia

the_scotsman wrote:
Is SET is flashing...trying setting the time..?
thank you,yes ,the "set" is flashing and it wont allow me to set the time etc... :?
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 18, 2017 5:19 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names