Fordmods Logo

Vacume Leak 


Page 2 of 2 [ 17 posts ] Go to page Previous  1, 2

Posted: Sat Oct 29, 2005 4:57 pm 
Getting Side Ways

Age: 29

Posts: 4609

Joined: 29th Jul 2005

Gallery: 10 images


Location: Launceston
TAS, Australia

djmikey wrote:
Hey all, I have fixed my problem as earlier discribed.

I pulled appart the dash to find any air leak but nothing. So I decided to look under the bonnet and found a black hose sitting there not attached to anything. After some careful looking and playing about I found where it went.

In the intake manafold at te firewall end there is 3 attachments coming off it, the middle one there is a rubber boot where that black hose fits into. After pressing it back in my air vents work normally.

I have attached a pic, but with all the hoses it is not the bes.

Hope this helps

I think your prob is different to mine. I car hear the hissing noise from INSIDE the car, suggesting to me that the leak is in the car and not under the bonnet.



^^^ What He Said

<a href="" target="_blank" class="postlink"> TAS Cruises</a>

Posted: Sat Oct 29, 2005 5:06 pm 
Getting Side Ways

Age: 41

Posts: 433

Joined: 7th Nov 2004

Gallery: 3 images

Ride: ED Falcon

Location: Brisbane
QLD, Australia

Ahhhhh ok. I only looked under my bonnet after pulling appart my dash. lol
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Sun Oct 23, 2016 8:39 pm All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names