Fordmods Logo

Wipers and Heater/Fan are dead!! urgh 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: Wipers and Heater/Fan are dead!! urgh
Posted: Sat Apr 05, 2008 2:13 pm 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 1687

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 5 images

Ride: 1994 ED Ricer

Location: Perth
WA, Australia

Everything else works fine except the wipers and the heater/aircon. Ive checked all the fuses in the box under the dash and im stumped. Anyone got any ideas why its JUST my wipers and aircon/heater dont work? Seems strange that everything else works.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Apr 05, 2008 2:36 pm 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 553

Joined: 28th Oct 2005

Ride: Peacock EB Falcon

Location: Brisbane
QLD, Australia

Checked the relays behind the fuse panel? Thats where both the relays for the wipers and the heater are.

 

_________________

Wanted, CFI manifold

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Apr 05, 2008 3:04 pm 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 1687

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 5 images

Ride: 1994 ED Ricer

Location: Perth
WA, Australia

yeah ive checked them man... this is such a pain in the a***.. do the wipers and climate control run through something together? Like a relay or a plug that nothing else except these two run thruogh?
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Spinb and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Thu Dec 14, 2017 9:46 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names