Fordmods Logo

Missing on petrol - Fine on gas 


Page 2 of 2 [ 18 posts ] Go to page Previous  1, 2

Posted: Sat Nov 24, 2007 12:53 pm 
Getting Side Ways
User avatar

Age: 45

Posts: 8590

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 5 images

Ride: AU Fairlane 5.0, KE Laser, 01 Kw

Location: Melbourne
VIC, Australia

jamesbakon wrote:
Get your injectors cleaned

You're lucky, if i had of been on when you were post whoring to get into for sale i would have removed your posts!
Posted: Tue Nov 27, 2007 7:24 pm 
Oompa Loompa

Posts: 35

Joined: 31st Oct 2007

Location: Darwin
NT, Australia

I posted a similar problem to the initial one here. When I change from LPG to petrol, I dont get a click. When it was running ok on both gas and petrol, switching the button between the two would make a solenoid click somewhere. Now it doesnt make a sound, and it wont run on petrol. It tries, but cant rev it at all, like its starving. It happened once before, then came good, the click on the dual fuel switch returned! Now nothing on petrol and no click. Any ideas. Injectors just replaced, fuel filter and lines replaced. This is on an AU with tickford lpg system. is there a diagram anywhere to show how this system works?? Thanks
Posted: Sun Dec 23, 2007 6:31 pm 
Getting Side Ways

Age: 46

Posts: 1061

Joined: 7th Sep 2007

Gallery: 3 images

Ride: BF3 Egas wag SY AWD Terry Ghia

Location: Brookfield
VIC, Australia

injectors for sure. I had these issues once and had a coolant blow out on the gas converter. I bypassed it while waiting for parts and ran petrol for a few weeks. after a few days the petrol issues all cleared up and it ran great on petrol again once the injectors cleaned themselves out. expensive fuel but free fix.



BF3 Egas XT Wagon
SY Territory Ghia AWD 6spA :))

Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Mon Oct 24, 2016 9:56 pm All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names