Fordmods Logo

12'' venom sub 

 

Page 1 of 1 [ 6 posts ] 

 
 Post subject: 12'' venom sub
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:16 pm 
Tyre Shredder
Offline

Age: 31

Posts: 347

Joined: 28th Nov 2004

Ride: XF Wagon

Location: Melbourne
VIC, Australia

G'day

I've got a brand new 12" jaycar venom subwoofer. I bought it about a week before christmas to replace one that got damaged. The reason for the sale is about 2 days later a friend gave me his 2 15" venom subs.
This 12 hasn't had any power going through it.
It comes in a fully carpeted sealed 40 litre slanted front box.
The measurements are 431mm high, top is 276mm, base is 367mm and 458mm long.

If this size box wont fit your car i can make another one to fit your car. This box came out of a ute a friend had.

I'm asking $100 as is and $120 if you need another box.
I dont really want to sell the sub seperate to the box.

Any queries please pm for details.
Cheers

 

_________________

If its too loud your too old!!!!!!!!!!!!

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:58 pm 
Tyre Shredder
Offline

Age: 31

Posts: 347

Joined: 28th Nov 2004

Ride: XF Wagon

Location: Melbourne
VIC, Australia

Some one must want a cheap sub that actually sounds good.

Cheers

 

_________________

If its too loud your too old!!!!!!!!!!!!

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Jan 22, 2005 9:05 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Age: 34

Posts: 241

Joined: 5th Nov 2004

Ride: R33 GTS-T

Location: Melbourne
VIC, Australia

What are the box's dimensions?

 

_________________

Hope is the first step on the road to disappointment.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Jan 23, 2005 8:36 pm 
Tyre Shredder
Offline

Age: 31

Posts: 347

Joined: 28th Nov 2004

Ride: XF Wagon

Location: Melbourne
VIC, Australia

The measurements are 431mm high, top is 276mm, base is 367mm and 458mm long.

If these dont fit your car i build another 1, i have mdf lying around that i need to use up.

Cheers

 

_________________

If its too loud your too old!!!!!!!!!!!!

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sun Jan 23, 2005 11:02 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 31

Posts: 670

Joined: 5th Nov 2004

Ride: KH Verada Xi

Location: Melbourne
VIC, Australia

where abouts in melb are you?
I can't jsut strap it to my stock system can i? would have to get amp etc. ?

 

_________________

Image
I'm built for luxury, Not speed!

Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:39 pm 
Tyre Shredder
Offline

Age: 31

Posts: 347

Joined: 28th Nov 2004

Ride: XF Wagon

Location: Melbourne
VIC, Australia

Yeah you are right,
You will need an amp to run it.

JB hi fi sell an audioline amp tht is 2x200 watt that retails for 139.
Iknow this amp powers this sub really well. A mate of mine has one running of this amp atm.

If you need some one to wire it in i can do it for $30.

I'm in the eastern suburbs

Cheers

 

_________________

If its too loud your too old!!!!!!!!!!!!

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 2:56 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names