Fordmods Logo

free au cruise control buttons NOT BROKEN gone!! 

 

Page 1 of 2 [ 17 posts ] Go to page 1, 2  Next

 
 Post subject: free au cruise control buttons NOT BROKEN gone!!
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:14 pm 
NSW Cruise Moderator
Offline
User avatar

Age: 39

Posts: 7331

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 12 images

Ride: TE50

Location: ɹǝpun uʍop
NSW, Australia

as title says, you can either pick em up or I can send em to ya, all I would ask for is the postage.

http://www.photodump.com/direct/dctodd/cruisebuttons.jpg

 

_________________

Image

I have a car.

Last edited by Johnson stroker on Tue Feb 22, 2005 4:29 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:21 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 30

Posts: 5313

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 4 images

Ride: Surf, Turbo Diesel

Location: Melbourne, S.E Suburbs
VIC, Australia

that volume up and down buttons...
would they work on ef stock head unit?!?!

 

_________________

Image

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:25 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 33

Posts: 5858

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 8 images

Ride: '95 EF's

Location: Leederville
WA, Australia

chunkz wrote:
that volume up and down buttons...
would they work on ef stock head unit?!?!


no

 

_________________

R.I.P. Scotty

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:30 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Posts: 225

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 1 images

Ride: Falcon

Location: Mount Gambier
SA, Australia

I'll take them ,how much for postage ya reckon to Postcode 5290
Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:34 pm 
NSW Cruise Moderator
Offline
User avatar

Age: 39

Posts: 7331

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 12 images

Ride: TE50

Location: ɹǝpun uʍop
NSW, Australia

sorry chunkz uglybob is right, the plug is different from the Ef/el series to the AU series, got these from a wrecker, was gonna do what you are thinking about, pulled the airbag off and realised the issue.. these will only fit an AU, the ef/el switches only have cruise on and off coast reset add and minus speed..

 

_________________

Image

I have a car.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:34 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 30

Posts: 5313

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 4 images

Ride: Surf, Turbo Diesel

Location: Melbourne, S.E Suburbs
VIC, Australia

uglybob wrote:
chunkz wrote:
that volume up and down buttons...
would they work on ef stock head unit?!?!


no


GOD DAMIT!
why not :(:(:(
any head unit other then? oither then au
(for future refrence)

 

_________________

Image

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:40 pm 
NSW Cruise Moderator
Offline
User avatar

Age: 39

Posts: 7331

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 12 images

Ride: TE50

Location: ɹǝpun uʍop
NSW, Australia

i'll have a look and see if postage is even worth charging..

 

_________________

Image

I have a car.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:02 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 44

Posts: 10126

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 4 images

Ride: EF Gli Ghia, XP Fairmont

Location: Perth
WA, Australia

chunkz wrote:
uglybob wrote:
chunkz wrote:
that volume up and down buttons...
would they work on ef stock head unit?!?!


no


GOD DAMIT!
why not :(:(:(
any head unit other then? oither then au
(for future refrence)


I would very highly doubt they would work for anything else than an au factory HU!!!

 

_________________

Owning 1 of 67612 EF GLi Sedans made
FACT: "Chuck Norris owns the greatest Poker Face of all-time. It helped him win the 1983 World Series of Poker despite him holding just a Joker, a Get out of Jail Free Monopoly card, a 2 of clubs, 7 of spades and a green #4 card from the game Uno."

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:10 pm 
NSW Cruise Moderator
Offline
User avatar

Age: 39

Posts: 7331

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 12 images

Ride: TE50

Location: ɹǝpun uʍop
NSW, Australia

looks like these are gone to the man in WA just waiting on a pm

kinda sucks that they only go in AU's but I guess any aftermarket HU on quality has a remote with it these days.

 

_________________

Image

I have a car.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:14 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 55

Posts: 47

Joined: 25th Jan 2005

Ride: xr8

Location: temora
NSW, Australia

i will take them if he doesnt
cheers puca

 

_________________

if it dont work the first time your not useing a big enough hammer

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:30 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 33

Posts: 5858

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 8 images

Ride: '95 EF's

Location: Leederville
WA, Australia

Happy wrote:
chunkz wrote:
uglybob wrote:
chunkz wrote:
that volume up and down buttons...
would they work on ef stock head unit?!?!


no


GOD DAMIT!
why not :(:(:(
any head unit other then? oither then au
(for future refrence)


I would very highly doubt they would work for anything else than an au factory HU!!!


only AU2's & above i think too - i dont *think* they work in AUI's - i know frank had an issue with this...

 

_________________

R.I.P. Scotty

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:33 pm 
Smokin em up
Offline
User avatar

Posts: 225

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 1 images

Ride: Falcon

Location: Mount Gambier
SA, Australia

yeh they do work in AU1 as I've got a forte here with them on it
Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:35 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 33

Posts: 5858

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 8 images

Ride: '95 EF's

Location: Leederville
WA, Australia

shai12 wrote:
yeh they do work in AU1 as I've got a forte here with them on it


ahhh k - well, i know frank did have some issue with them, as he changed to an AUII stereo - maybe the compatibality issues between the stereos?

 

_________________

R.I.P. Scotty

Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:35 pm 
Technical Contributor
Offline
User avatar

Age: 32

Posts: 2517

Joined: 7th Nov 2004

Gallery: 4 images

Ride: LS3 VF

Location: Bunbury
WA, Australia

theres differences in the wiring between the switches and the head units.. IE Pin locations. with a bit of rewiring the switches can be made to work
Top
 Profile  
 
 
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:43 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 41

Posts: 3519

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 1 images

Ride: BA XR8, XD Fairmont Ghia

Location: Ferntree Gully
VIC, Australia

the AU2 headunit will plug straight into a AU1 but the steering wheel switches will not work.
same as when you fit a AU2 cluster to a AU1 the steering wheel switches dont work.

the only difference between AU1 and AU2/3 switches is that the AU2/3
has the little 's' on the LH one for the speed warning.but they will fit a AU1

hope this helps.
and as for the postage would be $5 including a padded bag
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 2  [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Wed Dec 13, 2017 3:06 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names