Fordmods Logo

Am I On The Right Track?? 


Page 1 of 1 [ 1 post ] 

 Post subject: Am I On The Right Track??
Posted: Thu Jan 07, 2010 6:10 am 
Oompa Loompa
User avatar

Age: 27

Posts: 28

Joined: 21st Jun 2009

Ride: xf

Location: whakatane
New Zealand

im slowly getting there on my turbo project, got the dsr 480 turbo, 50mm wastegate planning on running a LINK ECU (has anyone run one with their i6 before?) theyre what justabout every tuner around here uses and at $1800 theyre pretty good value. was gonna use my std fuel pump as a lift pump to a 550hp walbro or aeromotive fuel pump attached to a surge tank. injectors lookin at these, the EV1 and EV6 types got me abit confused. i guess one types for jap n the other usa, but which is right for the ol aus ford?
the old girl is really ready to pull apart and start again. the wiring MUST hav been fukdup the first time. it seems to idle super rich then F**k out (sounds like deton/bad miss) under load or trying to cruise. so i gave it all a waterblast to see what i was doin when pullin it apart. started up fine after the blast but then hours later, it just started turning itself over. disconnect battery, connect, still turning over. im sure a turbo will fix this too. :lol:
any ideas, suggestions, much appreciated



NMASIS - '89 XF. ED transplant engine, T5 with billet shortshifter, H/D clutch, adj fuel press reg, pod filter, 2.5'' exhaust, LSD, linelocker.
wishlist - DSR 480 turbo, big fat alloy radiator and a nine inch. oh and money. ha.

Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Thu Oct 27, 2016 8:30 am All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names