Fordmods Logo

*HELP!!!!!* 

 

Page 2 of 2 [ 18 posts ] Go to page Previous  1, 2

 
 Post subject: Re: *HELP!!!!!*
Posted: Mon Jul 23, 2012 6:30 pm 
Parts Gopher
Offline

Age: 50

Posts: 60

Joined: 10th Jul 2012

Ride: Falcon Xh

Location: Newcastle
NSW, Australia

What makes you think inlet manifold gasket ???? I would be looking more along the lines of TPS. The throttle is "not a cable in ur case is it ??? Id be looking at the fly by wire mechs. ECU wizardry perhaps. Best of luck. Daz
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: *HELP!!!!!*
Posted: Mon Jul 23, 2012 7:54 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 43

Posts: 10

Joined: 21st Jul 2012

Ride: Ford Falcon BA XR6T Ute

Location: Auckland
New Zealand

I was reading a few other forums and it was suggested that it possibly could have been a common fault for the BA turbo so i am trying to eliminate one thing at a time. Next on my list was the TPS.
Now i have also heard that it may be something to do with a pedal sensor but am unsure on how to check this.... any ideas?
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: *HELP!!!!!*
Posted: Mon Jul 23, 2012 9:00 pm 
Getting Side Ways
Offline

Age: 66

Posts: 2548

Joined: 18th Mar 2006

Ride: EF-XR8chaser

Location: wollongong
NSW, Australia

fond another trans fluid-coolant-http://www.fordmods.com/the-garage-f53/milzy-s-2003-ba-xt-sr-falcon-t103321.html?hilit=ba auto&start=30,done a search and found another

 

_________________

R.I.P HANS HARTMAN

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 19, 2017 5:54 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names