Fordmods Logo

au miss fire at low revs 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: au miss fire at low revs
Posted: Thu Jun 01, 2006 12:03 am 
Fordmods Newbie
Offline

Posts: 1

Joined: 31st May 2006

Gallery: 2 images

Location: perth
WA, Australia

au miss fires at idle and low rpm of 1000 or under.
leads have been replaced.
coil packs are fine.
spark plugs have been replaced.
no major engine noise.
does this on both gas and petrol.
does this when motor is both hot and cold.
diagnostic check revealed nothing.

any ideas please?
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Jun 01, 2006 1:43 am 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 46

Posts: 8590

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 5 images

Ride: AU Fairlane 5.0, KE Laser, 01 Kw

Location: Melbourne
VIC, Australia

Does it break down badly, or does it sound like it's running on 7?
If it's doing it on both fuels then it's obviously electrical or mechanical.
Have you given it a compression test?
Have you actually tried coil packs on it?
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Jun 01, 2006 9:14 am 
Fordmods Junkie
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 1000491

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 2 images

Ride: AUXR6 HP With Ducati SupA Bike!

Location: Perth
WA, Australia

vaccum leak?

 

_________________

RIP SCOTT

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 11, 2017 7:13 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names