Fordmods Logo

Nc Fairlane Fuse location 

 

Page 1 of 1 [ 6 posts ] 

 
 Post subject: Nc Fairlane Fuse location
Posted: Sun Aug 08, 2010 5:27 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 1204

Joined: 24th Apr 2010

Gallery: 1 images

Ride: Ef Fairmont

Location: Bleakheath
NSW, Australia

Hey just installed a 2 chanel amp to the Nc but the amp is getting no constant power and the boot release is not working..... Where is the fuse for this?
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Nc Fairlane Fuse location
Posted: Sun Aug 08, 2010 7:58 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 1204

Joined: 24th Apr 2010

Gallery: 1 images

Ride: Ef Fairmont

Location: Bleakheath
NSW, Australia

update.... the central locking dont work, neither the boot release, amp constant and fuel cap release..... So is it the 5 pin relay in the under dash fuse box thats gone?
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Nc Fairlane Fuse location
Posted: Sun Aug 08, 2010 8:05 pm 
Oompa Loompa
Offline

Age: 36

Posts: 47

Joined: 2nd Aug 2010

Ride: BF2 Fairmont Ghia

Location: Perth
WA, Australia

might be your bem/bcm above the handbrake that has failed

 

_________________

Mercury Silver Jan 1992 EB1 Fairmont sedan - Project
Silouette July 2007 BF2 Fairmont Ghia sedan - Daily

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Nc Fairlane Fuse location
Posted: Sun Aug 08, 2010 8:20 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 1204

Joined: 24th Apr 2010

Gallery: 1 images

Ride: Ef Fairmont

Location: Bleakheath
NSW, Australia

bem/bcm?????
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Nc Fairlane Fuse location
Posted: Sun Aug 08, 2010 8:45 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Posts: 6432

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 6 images

BEM = Body Electronic Module.

 

_________________

5.6L of carbon footprint.

Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: Nc Fairlane Fuse location
Posted: Sun Aug 08, 2010 9:04 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 38

Posts: 1204

Joined: 24th Apr 2010

Gallery: 1 images

Ride: Ef Fairmont

Location: Bleakheath
NSW, Australia

got it guys it was a faulty 30a blade fuse...... only had one and it was not making proper contact. Will get another one tomorrow.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Tue Dec 12, 2017 2:07 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names