Fordmods Logo

Starting Problem 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: Starting Problem
Posted: Fri Dec 14, 2007 9:57 am 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 62

Posts: 4

Joined: 11th Sep 2005

Ride: AU XR6 & AU2 Fairlane

Location: country
WA, Australia

I have a 1/1996 NF Fairlane Ghia V8. It starts and drives fine. Sometimes, when I stop and turn car off then come back and try to start, it sounds like a flat battery. Won't turn over. After a turn of the key a couple of times, it then turns over. It runs and drives fine.
Every morning it starts fine. Jusat after driving a while it won't turn over.
Please Help and Merry Christmas to all. :?:
Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Dec 14, 2007 2:06 pm 
Oompa Loompa
Offline

Posts: 39

Joined: 23rd Nov 2004

Location: townsville
QLD, Australia

If it only happens when the engine is hot then try adding a start relay or it could be the heat causing the starter to play up.
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: starting problems
Posted: Thu Dec 20, 2007 7:43 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 62

Posts: 4

Joined: 11th Sep 2005

Ride: AU XR6 & AU2 Fairlane

Location: country
WA, Australia

Thank you macca13 for your time.
Problem now solved. I purchased and fitted new starter.
No worries any more.
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 11, 2017 11:47 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names