Fordmods Logo

tps voltage eb 5.0 


Page 2 of 2 [ 16 posts ] Go to page Previous  1, 2

Posted: Wed Nov 14, 2007 7:25 pm 
Getting Side Ways
User avatar

Age: 29

Posts: 2116

Joined: 13th Aug 2005

Gallery: 15 images

Ride: 1999 XHII XR8, 2002 AU Fairmont

Power: 236 rwkw

Location: Perth
WA, Australia

green car wrote:
Seems to be slightly more responsive since i changed it this morning,i drilled out the holes a bit bigger but could only manage to get it to fluctuate between .97/.98.Should be fine though and seems to be running a bit smoother at idle although it might just be me haha.Going to the drags 2nite to test out my extractors so ill see how it goes. :D

Yeah that should be fine.
Hehe, its always hard to tell if its made a difference straight away, coz you always "is it really or is it just in my head".
But if it was really that far out it would have made a nice difference, especially being auto.

Good luck for tonight, bit late though as you'd already be there lol, but be sure to let us know how you go.



1999 XHII Falcon XR8 Ute 5.0L, TKO600 5spd, KB 2.1L Blower, 6.5psi, 12.2@113mph!!

Display posts from previous:
Sort by  
 Page 2 of 2  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Sun Oct 23, 2016 8:40 pm All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names