Fordmods Logo

Wont start HELP!!! Problem Solved 


Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 Post subject: Wont start HELP!!! Problem Solved
Posted: Fri Mar 07, 2008 1:59 pm 
Hey thanks guys for all the feedback on my problem yesterday with my car not cranking over. Turned out to be a dodgy relay. There is a bank of 4 ( i think) relay's right beside the battery. it was the closest one to the windscreen. Looked ok but i swapped it with another one and PRESTO!. I hope this helps anyone else who may have a simular prolem. Thanks heaps once again fella's. Your'e a top bunch of guys
Dazza :D
Posted: Sat Mar 08, 2008 10:38 am 
Getting Side Ways

Age: 40

Posts: 4629

Joined: 23rd Nov 2006

Gallery: 4 images

Ride: 5.0 AU's and 5.0 Maverick

Power: 139 rwkw

Location: Sydney West
NSW, Australia

Good to hear that you had a win.



xr6turnip wrote:
More people paid for a ride in a VT commodore then an AU Falcon so the VT is superior.
Based on that fact my Mum is the best around!

Posted: Tue Jul 01, 2008 9:48 pm 
Getting Side Ways

Posts: 6913

Joined: 6th Nov 2004

Gallery: 4 images

Ride: BF XR6, BF XT Wagon

Power: 197 rwkw

Location: Perth
WA, Australia

Sweet as the search engine has helped me awesomenessly.
I just had this exact problem. Tapped the relay and then the car started.

f**k I'm good and thanks atchy69 for posting the fix.



Timmeh banned himself from being a moderator.

Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum



It is currently Wed Oct 26, 2016 10:22 pm All times are UTC + 11 hours



(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names