Fordmods Logo

FE LTD WITH 3.9l fuel prob. 

 

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

 
 Post subject: FE LTD WITH 3.9l fuel prob.
Posted: Mon Dec 04, 2006 3:38 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 48

Posts: 8

Joined: 17th Nov 2006

Ride: LTD & XR6

Location: Brisbane
QLD, Australia

:? HI GUY,S Just finished putting the ea 3.9 in me FE ltd but have a small problem the injectors don,t seem to be working. It's got good fuel pres and spark it fired into life with the left over petrol from last run in ea but nothing since. I have a few wires with no home have tried them all with no luck. i'm open to any help. thanks
Top
 Profile  
 
 
Posted: Tue Dec 05, 2006 6:58 pm 
Fordmods Newbie
Offline

Age: 48

Posts: 8

Joined: 17th Nov 2006

Ride: LTD & XR6

Location: Brisbane
QLD, Australia

Well found wich wire to plug into and shes all good . don't care what people say about the 3.9l mpfi it's much better than the 4.1efi.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Dec 15, 2006 8:50 pm 
Tyre Shredder
Offline

Age: 32

Posts: 384

Joined: 26th Jun 2005

Ride: 1984 FD LTD

Location: Mackay
QLD, Australia

at least you went for the mpfi over the wonderus cpi....

 

_________________

Member Of "Team LWB"
FD: My Current Project

http://img.photobucket.com/albums/v146/ ... age029.jpg

ZL: A Work In Progress - that went to the tip!

http://img.photobucket.com/albums/v146/ ... maller.jpg

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 18, 2017 9:28 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names