Fordmods Logo

Won't start! Help! 

 

Page 1 of 1 [ 6 posts ] 

 
 Post subject: Won't start! Help!
Posted: Mon Aug 29, 2005 12:07 am 
Oompa Loompa
Offline
User avatar

Age: 35

Posts: 26

Joined: 15th Aug 2005

Gallery: 2 images

Location: Melbourne
VIC, Australia

I own an XF man Ute with the carby motor, a little while back the car started running real rough, and stalled a heap of times on the way home. The battery eventually went flat because of it. It also stuffed the starter motor.

I have replaced the battery and starter motor, but it still wont start! (at least it turns over now!) Can anyone help?

I am thinking it might have something to do with the fuel (crap in the filter or pump) but i don't know.

 

_________________

Done and done.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Mon Aug 29, 2005 12:45 am 
Getting Side Ways
Offline

Posts: 2448

Joined: 5th Nov 2004

Gallery: 7 images

Location: Brisbane
QLD, Australia

Have you tried starting it with aerostart? - that would give you an indicator if the fuel system is the problem.
Top
 Profile  
 
 
Posted: Thu Sep 01, 2005 9:39 pm 
Tyre Shredder
Offline

Posts: 366

Joined: 1st Jul 2005

Location: perth
WA, Australia

ok once again for all xd through xf owners..........
ignition module..........black box on the side of the dizzy
50 bucks will run like a dream

 

_________________

OFFICIAL TOKEN BLACKY

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Sep 02, 2005 7:39 pm 
Oompa Loompa
Offline
User avatar

Age: 35

Posts: 26

Joined: 15th Aug 2005

Gallery: 2 images

Location: Melbourne
VIC, Australia

can you use a second hand one or is it 50 for a new one?

 

_________________

Done and done.

Top
 Profile  
 
 
Posted: Fri Sep 02, 2005 9:21 pm 
Tyre Shredder
Offline

Posts: 366

Joined: 1st Jul 2005

Location: perth
WA, Australia

nah its 50 bucks over here for a newie, i dont think its worth the hassle of fitting a second hand one, they break down all the time and a second hand one probley be more greif than its worth

 

_________________

OFFICIAL TOKEN BLACKY

Top
 Profile  
 
 
Posted: Sat Sep 03, 2005 2:12 pm 
Oompa Loompa
Offline
User avatar

Age: 35

Posts: 26

Joined: 15th Aug 2005

Gallery: 2 images

Location: Melbourne
VIC, Australia

alright i'll get a new one and try that, thanks mate

 

_________________

Done and done.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Mon Dec 11, 2017 7:32 pm All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names