Fordmods Logo

auto playing up ? 

 

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

 
 Post subject: auto playing up ?
Posted: Sat Feb 28, 2009 5:38 pm 
Stock as a Rock
Offline
User avatar

Age: 39

Posts: 186

Joined: 10th Mar 2006

Gallery: 6 images

Location: wagga
NSW, Australia

hi all
need some info on the BTR box
it's just started playing up the speed o went funny then stopped working and then it kicked back to 3rd . when i got the car home it struggled to get up the ramps , looked for anything out of place ,nothing no leaks, speed o gear is in and plugged up . the oil level is ok but black and has a bit of a burnt smell to it .
reverse is ok , put it into drive and you need to put the foot down for it to move.

is this just a case of it needing a service or is it something else

forgot to say it's in ed futura
Top
 Profile  
 
 
 Post subject: Re: auto playing up ?
Posted: Sat Feb 28, 2009 5:56 pm 
Getting Side Ways
Offline
User avatar

Age: 49

Posts: 6467

Joined: 18th Dec 2006

Ride: 93 ED sedan

Power: 161 rwkw

Location: Rockhampton
QLD, Australia

Couple of things to check, Speedo transducer & the Gear selector switch.

 

_________________

http://youtu.be/jJTh9F3Vgg0

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:
Sort by  
 Page 1 of 1  [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

 

 

It is currently Sun Dec 17, 2017 2:50 am All times are UTC + 11 hours

 

 

(c)2014 Total Web Solutions Australia - Australian Web Hosting and Domain Names